Sjomins: Latvijas izlase nav vienkārši apspēlējams pretinieks (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas futbola izlase nav viegli apspēlējama komanda, intervijā izdevumam "Sovetskij sport" uzskata Krievijas valstsvienības galvenais treneris Jurijs Sjomins.

Sjomins uz jautājumu, kāpēc Krievijai neizdevās 17.augustā Rīgā 2006.gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra spēlē izcīnīt uzvaru, atbildēja, ka sākumā "jātiek skaidrībā, ar ko īsti mēs spēlējām".

"Apkārt to vien dzird: Latvijas izlase nav nekāds pretinieks, kas viņi vispār ir? Bet viņi, starp citu, Eiropas čempionātā nospēlēja labāk par mums. Un arī starptautisko spēļu pieredze viņiem ir lielāka," norāda Sjomins. "Cilvēki nospēlējuši izlasē pa 50-60 mačiem. Tāpēc tā nav vienkārša komanda, par kuru teikt - viņus vajag apspēlēt."

Sjomins gan norāda, ka nedaudz mačā ar Latviju rezultātu ietekmējušas arī problēmas ar Krievijas izlases sastāvu. "Būtu ierindā [Dmitrijs] Loskovs, [Dmitrijs] Sičovs, [Jurijs] Žirkovs, varbūt būtu nospēlējuši citādāk. Redziet, vidējā līnijā mums bija trīs jauni spēlētāji. Kur lai rodas savstarpējā sapratne. Tā jāslīpē ar maču un treniņu palīdzību. Mums tādu iespēju nav. Pirms mača ar latviešiem pilnā sastāvā aizvadījām tikai divus pilnvērtīgus treniņus," sūrojas Sjomins. "Un diemžēl pretinieks labāk sagatavojies izrādījās arī funkcionāli."

Latvijas futbola izlase 2006.gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas turnīra Eiropas zonas trešās apakšgrupas spēlē 17.augustā savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (1:1) ar Krievijas valstsvienību.

Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijas trešās apakšgrupas citā mačā 17.augusta vakarā Lihtenšteina sensacionāli cīnījās neizšķirti 0:0 ar Slovākiju, tādējādi saglabājot Latvijai un Krievijai teorētiskas izredzes kvalificēties finālturnīram.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu