IIHF: Rīgā būs viens no skaistākajiem PČ hokejā (10)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Rīgā 2006. gadā būs "viens no skaistākajiem pasaules čempionātiem", uzskata Starptautiskās hokeja federācijas Mārketinga departamenta direktors Kimmo Leinonens.

Tā Leinonens atzinis pēc IIHF padomes sēdes, kas šodien noslēdzas Rīgā.

Padomes sēdē tika izskatīti dažādi aktuāli jautājumi, kas saistīti ar gatavošanos IIHF kongresam Portugālē septembrī, kā arī tika spriests par gatavošanos olimpiskajām spēlēm, sieviešu hokeja attīstību, noteikumiem, kas saistīti ar pasaules čempionātu norisi, un citiem jautājumiem.

IIHF padomes sēdes laikā tās pārstāvji iepazinās arī ar 2006.gada pasaules čempionāta sagatavošanas gaitu un apmeklēja arēnas "Rīga" un "Skonto".

Leinonens norādījis, ka IIHF pārstāvji bijuši "ļoti apmierināti gan ar pasaules čempionāta sagatavošanas procesa rezultātiem, gan arī lielo progresu arēnu celtniecībā". Rīgā arēnu būvniecība ritot straujāk un esot tālākā celtniecības fāzē nekā Turīnā, kur jau ziemā notiks olimpiskās spēles.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu