Dānijas pliķis futbola izgudrotājiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dānijas futbola izlase trešdien pārbaudes spēlē savā laukumā ar 4:1 (0:0) sagrāva Anglijas valstsvienību, kurai tas bija lielākais zaudējums pēdējos 25 gados.

Dāņi lielo pārsvaru ieguva pēc pirmā puslaika, kas beidzās bez vārtu guvumiem. Uz maiņu iznākušais Deniss Romedāls 60.minūtē atklāja rezultātu, trīs minūtes vēlāk Jons Dāls Tomasons panāca 2:0, bet 67.minūtē bumba vēlreiz ielidoja Anglijas vārtos - precīzs bija Mihaēls Gravgārds.

87.minūtē Veins Rūnijs vienus vārtus atguva, bet mača kompensācijas laikā Sērens Larsens pielika punktu angļu sagrāvei - 4:1.

Dānijas izlasei šī bija tikai trešā uzvara aizvadītos 17 mačos ar Angliju. Savukārt angļi iepriekš tik lielu sagrāvi piedzīvoja 1980.gada maijā, kad ar 1:4 zaudēja Velsai.

Citās pārbaudes spēlēs Latvijas nākamie pretinieki 3. kvalifikācijas grupā igauņi ar 1:0 uzvarēja Bosniju un Hercegovinu, savukārt Portugāle ar 2:0 pieveica Ēģipti.

Citi interesantākie pārbaudes spēļu rezultāti:

Nīderlande - Vācija 2:2, Spānija - Urugvaja 2:0, Horvātija - Brazīlija 1:1, Francija - Kotdivuāra 3:0, Austrija - Skotija 2:2, Īrija - Itālija 1:2, Zviedrija - Čehija 2:1, Beļģija - Grieķija 2:0, Norvēģija - Šveice 0:2, Bulgārija - Turcija 3:1, Ungārija - Argentīna 1:2, Velsa - Slovēnija 0:0, Islande - DĀR 4:1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu