Dženifera Enistone depresijā (31)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Dženifera Enistone pašlaik iziet atjaunojošās terapijas kursu. Kā viņa pati atzinusi, pēc šķiršanās no Breda Pita sākusies pamatīga depresija.

Enistone ar visiem spēkiem centās sakārtot sevi, taču informācija par Breda un Andželinas kaislīgo romānu, kā arī ziņas par vīra atvīlējas iespējamo grūtniecību aktrisi pamatīgi "piebeidza". Viņa nemaz nesaprot, kā vīrs, vēl laulību laikā spējis sākt romānu ar citu sievieti. Dženifera netic baumām, ka Pita un Džolijas ciešās attiecības sākušās filmas "Misters un misis Smiti" uzņemšanas laukumā.

Arī abi balodīši liecina, ka romāns sācies vēlāk. "Es nesaprotu, kas notika," izteikusies Dženifera. "Es vienkārši uzticējos vīram."

Enistones draudzene, aktrise Kortnija Koksa domā mazliet savādāk: "Breds "ieskatījās" Andželinā tieši kopīgajā filmēšanās darbā."

Pa šo laiku Holivudas pilsoņi sašķēlušies divās nometnēs, ziņo laikraksts "Independent". Un uzņēmīgi cilvēki nolēmuši nopelnīt. Modes apģērbu veikalā "Kiston" parādījušies T-krekli ar uzrakstiem "Enistones komanda" un "Džolijas komanda". Šajā sacensībā uzvar Enistone, ar viņas vārdu rotātie krekliņi tiek pārdoti daudz labāk. Arī žurnāls "Vanity Fair" nostājies Enistones pusē. Amerikāņu lielākā daļa atbalsta pamesto skaistuli.

Komentāri (31)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu