Ceturtdien: vai korpulentas sievietes drīkst būt laimīgas? (39)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēderdejotāja Evija nekad nav bijusi skaliņš, tomēr par vīriešu uzmanības trūkumu nesūdzas. TV zvaigzne Egīls Zariņš apgalvo, ka resnumam man nozīmes, taču pats pēdējo mēnešu laikā nometis 20 kg svara. Pipars apgalvo, ka slaidās sievietes par savu augumu komplekso daudz vairāk nekā korpulentās. Dziedātāja Chilli ķiķina ar Dāvidu par savu figūru.

Apaļīgā vēderdejotāja Evija savas augumu sauks par kreptīgu: „Tāds kreptulis es vienmēr esmu bijusi!” Taču viņa ir apmierināta ar savām formām. Evijas vīra izskats atbilst tipiska skaistuļa parametriem. Viņam it kā vajadzētu saieties ar modelēm, taču viņš ir sajūsmā par savu sievu. Sievietēm vienmēr patīk gausties par savu izskatu un figūru. Taču Evijai ar visiem viņas liekajiem kilogramiem vīrieši vienmēr ir pievērsuši uzmanību un izteikuši komplimentus.

LNT seja, raidījuma „Egila Zariņa rīta mikslis” vadītājs Egils Zariņš stāstīs, ka viņam sievietes formas nešķiet tik svarīgas kā matu krāsa – Egilam patīk tumšmates. Ja cilvēks jūtas ērti ar apaļīgām formām un tas netraucē viņa veselībai, kompleksot nevajag. Pats Egils gan pēdējo mēnešu laikā pamanījies nomest 20 liekus kilogramus. Varbūt tieši tāpēc viņi ar Dāvidu tik ļoti uzjautrināsies par tuklajiem amerikāņiem – vai gan to var nosaukt par seksu, kad divas milzīgas gaļas bumbas ripinās pa gultu?

Puisis kā skaliņš ar iesauku Pipars apgalvos, ka viņam nepatīk kaulainas sievietes. Viņas to vien darot, kā uztraucoties par to, cik resnas izskatās. Vienīgais labums no šādām sievietēm ir tas, ka var ietaupīt uz ēšanas rēķina – viņas maz ēd. Apaļīga sieviete apzinās savas formas un nekomplekso par liekiem kilogramiem – viņa sadzīvo ar sevi un ir daudz pievilcīgāka.

Ķermeņa psihologs Jānis Ozoliņš atklās, ka lelle Barbija ir veidota pēc 12 gadus vecas meitenes proporcijām. Tēvi labprāt šīs lelles pērk saviem bērniem, jo pēc statistikas datiem 12 gadus vecas meitenītes visbiežāk kļūst par izvarotāju upuriem.

Dziedātāja Chilli stāstīs, ka viņas ģimenē visi cilvēki ir apaļīgi. Par savu augumu viņa ir ar mieru pajokot arī kopā ar Dāvidu. Skolas laikā viņai problēmas tas nav sagādājis – Chilli ir spēcīga meitene un vienmēr pratusi nolikt visus pie vietas.

Atklāti par visu tikai TV5 „Dāvida šovā” ceturtdien, 18. augusta vakarā pulksten 22.00...

Komentāri (39)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu