"t.A.T.u." atgriezīsies (37)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas popmūzikas duets "t.A.T.u." plāno atgriezties ar vairāku izcilu zvaigžņu, tostarp Stinga, Deiva Stjuarta un Ričarda Kārpentera palīdzību.

Jūlija Volkova un Ļena Katina plašākai sabiedrībai nebija redzamas pēdējos divus gadus, un visvairāk viņas atceras popularitātes veicināšanai izveidotā lesbiešu imidža dēļ.

Krievijas meiteņu grupa tik ļoti vēlas nodrošināt jaunā albuma "Dangerous And Moving" sekmes, ka ir panākušas Stinga piekrišanu spēlēt basģitāru dziesmā "Friend Or Foe", savukārt grupas "Eurythmics" zvaigzne Deivs Stjuarts kopā ar dziedātājām ir sarakstījis dziesmu.

Kārpenters, kurš kopā ar māsu Kārenu, kas nu jau ir mirusi, veidoja grupu "The Carpenters", kopā ar seksīgo duetu ir ierakstījis dziesmu "Gomenasai".

"Mēs esam sajūsmā par "t.A.T.u." atgriešanos. Pēdējā gadā viņas ir strādājušas pie dažām apbrīnojamām dziesmām un beidzot jūtas gatavas atgriezties uz mūzikas skatuves," paziņojis ierakstu kompānijas pārstāvis.

Komentāri (37)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu