AAS "Baltijas apdrošināšanas nams" turpmāk vadīs Ēriks Teilāns (3)

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par apdrošināšanas akciju sabiedrības "Baltijas apdrošināšanas nams" valdes priekšsēdētāju ievēlēts lielākais uzņēmuma akcionārs Ēriks Teilāns, kurš līdz šim bijis sabiedrības padomes priekšsēdētājs, "Financenet" informēja sabiedrības sabiedrisko attiecību konsultants Gints Lazdiņš.

Valdē notikušās izmaiņas ir loģisks solis uzņēmuma attīstībā, lai turpinātu tā dinamisku izaugsmi, saka Ē.Teilāns un piebilst, ka "Baltijas apdrošināšanas nama" tuvākie mērķi ir jaunu pakalpojumu ieviešana, lai apmierinātu pieaugošās klientu vēlmes un vēl vairāk nostiprinātu uzņēmuma pozīcijas apdrošināšanas tirgū.

AAS "Baltijas apdrošināšanas nams" 2005.gada pirmajos 6 mēnešos parakstīto prēmiju apjoms sasniedzis 2,038 miljonus latu, savukārt atlīdzībās izmaksāti 797,71 tūkstoši latu.

Sabiedrības valdē ievēlēts arī Aleksejs Pečerica, kurš līdz šim bijis uzņēmuma padomes loceklis. Valdes sastāvā turpinās darboties Andris Balodis, Raimonds Lazdiņš un Ēriks Gailāns, savukārt AAS "Baltijas apdrošināšanas nams" padomi turpmāk vadīs Viktors Tihonovs. "Visiem pašreizējiem uzņēmuma valdes locekļiem ir liela pieredze apdrošināšanas sektorā," uzsver Ē.Teilāns.

AAS "Baltijas apdrošināšanas nams" dibināta 2000.gada 19.maijā un sniedz pakalpojumus nelaimes gadījumu apdrošināšanā, auto transporta apdrošināšanā, īpašuma apdrošināšanā, kravu apdrošināšanā, kuģu apdrošināšanā, ceļojumu apdrošināšanā, kā arī citus apdrošināšanas pakalpojumus. Pēc 2004.gadā parakstīto apdrošināšanas prēmiju apjoma uzņēmums bija devītā lielākā risku apdrošināšanas sabiedrība Latvijā. AAS "Baltijas apdrošināšanas nams" bruto apdrošināšanas prēmijās pērn parakstīja 3,902 miljonus latu, savukārt uzņēmuma pašu peļņa bija 135 tūkstoši latu.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu