Neierosinās krimināllietu pret Kiviču par Millera piekaušanu (1)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Policija neierosinās krimināllietu pret grupas "Z-Scars" solistu Andri Kiviču par uzbrukumu brīvdienu žurnāla "Vakara Ziņas" galvenajam redaktoram Jurim Milleram un viņa fizisku iespaidošanu.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas galvenais speciālists Aigars Bērziņš aģentūrai LETA sacīja, ka policija atteikusies ierosināt krimināllietu, jo notikušajā nav saskatāmas noziedzīga nodarījuma pazīmes. Jau informējām, ka jūnijā Kivičs uzbruka Milleram saistībā ar žurnālā ievietotajām Kiviča draudzenes Danas Dombrovskas kailfotogrāfijām. Izdevumā bija apskatāmas pirms aptuveni pieciem gadiem uzņemtas Dombrovskas fotogrāfijas, kuras pārpublicētas no interneta portāla "russiangirl.lv". Pēc notikušā Millers stāstīja, ka Kivičs ieradies redakcijā un sākumā mierīgā saruna pāraugusi agresijā. Kivičs vairākas reizes esot Milleram iesitis pa seju, nogrūdis un turpinājis sist. Millera seja esot bijusi "vienās asinīs" un kabinets "izdemolēts". Kivičs pats aģentūrai LETA uzreiz pēc notikušā apstiprināja, ka piekāvis žurnāla "Vakara Ziņas" redaktoru. "Kaut kādai robežai taču ir jābūt. Patlaban Dana gaida bērniņu. Var necienīt manu vai viņas dzīvi, taču šis materiāls ir necieņa pret vēl nedzimušo bērnu," sacīja Kivičs. "Manuprāt, vēl lielāks iemesls nav vajadzīgs."

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu