Triāls Ugālē (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

30. jūlijā Ugālē risinājās Latvijas Motosporta federācijas rīkotā 2005. gada Latvijas atklātā čempionāta triālā 4. posms. Kopumā velo un moto klasēs startēja 41 dalībnieks no Latvijas un Krievijas.

Velotriālā spēcīgākajā no grupām (E – Elite) savu sezonas trešo uzvaru pār saviem sīvākajiem konkurentiem izcīnīja līdzšinējais čempiona titula īpašnieks ugālnieks Kristaps Skudra (Triāla klubs Karters), tādējādi nostiprinoties vadībā arī kopvērtējumā. E – Ekspertu grupā uzvara Raimondam Siliņam, kurš kopvērtējumā pirms 4. posma bija trešajā vietā. E – Rūķīšu grupā uzvara Dāvidam Pulmanim.

Sacensības spraigākas padarīja fakts, ka beigu daļā sākās lietus, kas sekciju veikšanu bez kļūdām padarīja gandrīz neiespējamu. Šādā situācijā ieguvēji bija braucēji, kuri sausajā laikā bija veikuši pēc iespējas lielāku sekciju skaitu.

Rezultāti:

Velotriāls (E grupa)

E – Elite

1. Skudra Kristaps Ugāle KARTERS (24)

2. Griškovs Pāvels Ugāle KARTERS (41)

3. Kaušelis Valters Rīga KARTERS (55)

E – Eksperti

1. Siliņš Raimonds Babīte KARTERS (29)

2. Lērums Artūrs Rīga KARTERS (44)

3. Baltiņš Kārlis Rīga KARTERS (50)

E – Rūķīši

1. Pulmanis Dāvids Ugāle KARTERS (27)

2. Elsts Mārtiņš Usma KARTERS (38)

3. Kudiņa Ieva Ventspils KARTERS (59)

Paldies visiem sacensību dalībniekiem par atvēlēto laiku un līdzekļiem sacensību apmeklēšanai, Ugāles pagasta padomei par sacensību finansiālu atbalstīšanu, veloveikalam ZZK par sagādātajām balvām, tiesnešiem par veikto darbu un skatītājiem par sacensību vērošanu.

Nākamais Latvijas čempionāta posms risināsies Saldū 13. augustā. Nākamajā dienā tajā pašā sacensību norises vietā notiks Latvijas atklātais komandu čempionāts triālā.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu