Vasaras koncertizrāde "Zelta graudi" (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Koncertizrādes "Zelta graudi" noslēguma izrāde 29.jūlijā būs Rīgā "Skonto" stadionā.

Biļetes uz turnejas noslēguma koncertu "Skonto" stadionā ir pieejamas visās tirdzniecības vietās.

Koncertizrādē, kas ilgs varāk nekā četras stundas, tiks iekļauta daļa no visu laiku populārākajām latviešu popa un rokmūzikas dziesmām. Koncertā kopumā izskanēs apmēram 50 dziesmas, kas sacerētas periodā no 1965. līdz 2005. gadam. Izrāde ieplānota divos cēlienos, kas kopumā tiks sadalīti četros ciklos – septiņdesmito, astoņdesmito, deviņdesmito gadu un 21. gadsimta sākuma labākās populārās mūzikas dziesmas. Pēc koncertizrādes notiks balle, kurā piedalīsies dīdžeji no kluba “Četri balti krekli” un populāras Latvijas grupas. Koncerta programmas režisore ir Svetlana Rudzīte, muzikālās programmas vadītājs Juris Vaivods.

Koncertos latviešu estrādes mūzikas sākuma posmu pārstāvēs tādi jau leģendāri pašmāju mūziķi kā Margarita Vilcāne, Ojārs Grīnbergs, Viktors Lapčenoks, Rita Trence un Žoržs Siksna. Atmodas laika dziesmas izpildīs Adrians Kukuvass, Guntis Veits, Zigfrīds Muktupāvels, Olga Rajecka, Ieva Akurātere un Fēlikss Ķiģelis, deviņdesmito gadu mūziķus pārstāvēs Maija Lūsēna, Edīte Baušķeniece, "Linga", Alex, un pēdējās piecgades mūziķus pārstāvēs Gunārs Kalniņš, Fēlikss Ķiģelis, Andris Kivičs, Ozols, Ance Krauze, Juris Kaukulis un grupa "Prego".

Koncertizrādei plānota vērienīga skatuves uzbūve un īpašas dekorācijas, kas tiks izgatavotas speciāli šim pasākumam. Visās koncertizrādēs tiks izmantotas jaunākās gaismas un video tehnoloģijas. Visa koncertprogramma tiks izpildīta, neizmantojot fonogrammas.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu