Hjū Grānts saņem kurvīti (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu aktiera Hjū Grānta draudzene Džemima Hana noraidījusi zvaigznes izteikto bildinājumu, vēsta laikraksts "Daily Mail".

Divu bērnu māte Hana paziņojusi, ka vienkārši nav gatava jaunām laulībām tik drīz pēc deviņus gadus ilgās savienības izjukšanas ar Pakistānas kriketa leģendu Imranu Hanu.

Savukārt Grānts ļoti vēlas dibināt ģimeni, un pat tiek baumots, ka viņš tādēļ gatavojies pārtraukt savu aktiera karjeru.

"Džemimā Hjū beidzot bija atradis savu potenciālo sievu, kas nekādā gadījumā ar viņu nesaietas naudas dēļ - galu galā viņa ir ievērojami bagātāka," pastāstījis kāds Grānta draugs. "Viņš vienmēr baidījās no zelta meklētājām."

"Par nelaimi Hjū, viņa joprojām nav tikusi galā ar savu laulību ar Imranu. Tā bija klaustrofobiska laulība - viņu bija pārgarlaikojuši pastāvīgie pārlidojumi uz Pakistānu un atpakaļ, un viņa bažījas, ka Hjū dzīvesstils varētu būt pārāk līdzīgs," viņš piebilda.

Hjū Grānts, kurš gatavojas piedalīties jaunā filmā "American Dreams", sāka satikties ar Hanu pagājušajā gadā. Iepriekš viņš satikās ar populāro britu aktrisi Elizabeti Hērliju, tomēr abi izšķīrās, kad aktieris tika pieķerts kopā ar prostitūtu.

Kā LETA jau ziņoja, nesen Hērlija saniknojusi Hanu, kad mūziķa Eltona Džona rīkotā svinīgā mielasta laikā aizrautīgi flirtējusi ar Grāntu. Hana jutusies tik pazemota, ka publiski rupji nolamājusi pašu Grāntu.

Viesi pārsteigti vērojuši, kā Hērlija veica ar Grāntu visai izaicinošas darbības. Hana nav izturējusi, kad Hērlija desmitiem slavenību acu priekšā sākusi pavedinoši sūkāt aktiera pirkstu.

Laikraksts vēsta, ka netālu stāvošais Hērlijas līgavainis Aruns Najers notiekošajam nav pievērsis gandrīz nekādu vērību. Turpretī Hana skaidri paudusi savu riebumu un dusmās aizsteigusies prom, vairākas reizes pasakot arī rupjo vārdu "f**k" (angl.), kamēr apjukušais Grānts steidzies viņai pakaļ.

"Džemima bija nikna. Mēs nevarējām noticēt savām acīm, kad viņa (Hērlija) sagrāba Hjū roku un sāka to pavedinoši sūkāt," stāstīja kāds no viesiem. "Pat ja tas bija tikai pa jokam, bija redzams, cik neveikli jutās Hjū." "Lizas uzvedība visus satrieca," piebilda kāds aculiecinieks.

Kā stāsta citi mielasta viesi, Hana, ar kuru Grānts satiekas apmēram gadu, nebija noskaņota piedot šādu rīcību un trīs reizes pateica, lai viņš "iet d**st" (angļu valodā "f**k off").

"Viņam noteikti pēc tam nācās ellīgi pielīst," piebilda kāds no aculieciniekiem.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu