"Zelta graudi" šonedēļ Cēsīs (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļas nogalē Kuldīgā, Rēzeknē un Bauskā notika 2005.gada vasaras lielākās koncertizrādes „Zelta graudi” koncerti. Šajā nedēļas nogalē – 22.jūlijā – koncertizrāde notiks Cēsīs, Pilsētas stadionā.

Koncertizrādes pamatsastāvā muzicēs Ojārs Grīnbergs, Margarita Vilcāne, Žoržs Siksna, Viktors Lapčenoks, Ance Krauze, Rita Trence, Olga Rajecka, Maija Lūsēna, Edīte Baušķeniece, Gunārs Kalniņš, Fēlikss Ķiģelis, Ozols, Andris Kivičs, Juris Kaukulis un grupa „Prego”.

Cēsu koncerta īpašie viesi būs Adrians Kukuvass, Zigfrīds Muktupāvels, Ieva Akurātere un Linga, bet pēc koncerta notiks nakts balle, kurā muzicēs grupa „Eolika” un DJ no kluba „Četri balti krekli”.

Koncertizrādi interesantu un spilgtu dara tērpu mākslinieces Elitas Patmalnieces darinātie tērpi, kas šūti atbilstoši katram periodam un pieskaņoti katra mūziķa izpildītajām dziesmām.

Koncerta rīkotāji aicina koncertu apmeklētājus iegādāties biļetes laikus, lai izvairītos no starpgadījumiem un rindām pie ieejas koncerta laikā. Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un „Plus punkta” kioskos. Biļetes cena uz koncertiem pagaidām ir Ls 2, bet pasākuma dienā tā pieaugs līdz Ls 3 vai pat līdz Ls 4.

Koncertizrādē „Zelta graudi” ir iekļauta daļa no visu laiku populārākajām latviešu popa un rokmūzikas dziesmām. Koncertā kopumā izskan apmēram 50 dziesmas, kas sacerētas periodā no 1965. līdz 2005. gadam. Izrāde notiek divos cēlienos, kas kopumā tiks sadalīti četros ciklos – septiņdesmito, astoņdesmito, deviņdesmito gadu un 21.gadsimta sākuma labākās populārās mūzikas dziesmas.

„Zelta graudu” noslēguma koncerts notiks 29. jūlijā Rīgā, „Skonto” stadionā.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu