"Bļestjaščajai" Annai krūtis netraucē (30)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Populārā Krievijas meiteņu kvarteta "Bļestjaščije" solisti Annu Semenoviču grūti sajaukt ar kādu citu, meiteni ne velti dēvē par kuplāko krūšu īpašnieci Krievijas šovbiznesā. Tiesa, baumas par krūšu silikona izcelsmi vēl arvien nerimst.

Kad Annai jautāts, vai krūtis ir dabiskas vai tomēr daļēji, viņa attrauc: "Nekādu "vai"! Tas ir dzimtas dārgums, ko esmu mantojusi no savas mātes. Godīgi sakot, mani tracina šādi jautājumi, es pat esmu piekritusi pozēt kādam vīriešu žurnālam, lai vienreiz izbeigtu šo tēmu. Turklāt man liekas, ka skaists ir ne tikai mans ķermenis, bet arī mana dvēsele."

Starp citu, grupas videoklipa "Paļmi parami" filmēšanas laikā iznomātais Annas peldkostīms nav izturējis un pārplīsis. Šā starpgadījuma dēļ nācies atcelt filmēšanu.

Sportiskajai un dziedošajai piektā izmēra krūšu īpašniecei šāds krūšu izmērs nekad nav traucējis.

"Ja es būtu daiļslidotāja, tad, iespējams, būtu sarežģījumi," stāsta Anna. "Tur vajag augstu lēkt, savukārt dejojot nepieciešams tikai līgani kustēties. Līdz 15 gadiem man bija salīdzinoši nelielas krūtis, tikai 16 gados tās sāka piebriest."

Komentāri (30)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu