"Zelta graudi" jau rīt Kuldīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau rīt, 14.jūlijā, Kuldīgā, Pilsētas estrādē notiks 2005.gada vasaras lielākās koncertizrādes „Zelta graudi” koncerts. Koncertizrāde, kurā skanēs 50 visu laiku iemīļotākās latviešu populārās mūzikas dziesmas, sāksies plkst.20, bet ieeja pasākumā būs no plkst. 18.

Šajā nedēļas nogalē kopumā notiks trīs „Zelta graudu” koncerti – 14.jūlijā Kuldīgā, 15.jūlijā Rēzeknē un 16.jūlijā Bauskā.

Koncertizrādes pamatsastāvā muzicēs Ojārs Grīnbergs, Margarita Vilcāne, Žoržs Siksna, Viktors Lapčenoks, Ance Krauze, Rita Trence, Olga Rajecka, Maija Lūsēna, Edīte Baušķeniece, Gunārs Kalniņš, Fēlikss Ķiģelis, Ozols, Andris Kivičs, Juris Kaukulis un grupa „Prego”.

Kuldīgas koncerta īpašie visi būs Guntis Veits, Adrians Kukuvass, Alex, Ieva Akurātere un grupa „Prego”. Rēzeknē īpašie viesi būs Adrians Kukuvass, Alex un Ieva Akurātere, bet Bauskas koncerta īpašie viesi būs Adrians Kukuvass, Gvido Linga un Ieva Akurātere.

Pēc Rēzeknes koncerta notiks nakts balle, kurā muzicēs grupa „Opus Pro”, bet pēc Bauskas koncerta nakts ballē uzstāsies grupa „Pērkons”.

Koncerta rīkotāji aicina koncertu apmeklētājus iegādāties biļetes laikus, lai izvairītos no starpgadījumiem un rindām pie ieejas koncerta laikā. Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un „Plus punkta” kioskos. Biļetes cena uz koncertiem pagaidām ir Ls 2, bet pasākuma dienā tā pieaugs līdz Ls 3 vai pat līdz Ls 4.

Koncertizrādē „Zelta graudi” ir iekļauta daļa no visu laiku populārākajām latviešu popa un rokmūzikas dziesmām. Koncertā kopumā izskan apmēram 50 dziesmas, kas sacerētas periodā no 1965. līdz 2005. gadam. Izrāde notiek divos cēlienos, kas kopumā tiks sadalīti četros ciklos – septiņdesmito, astoņdesmito, deviņdesmito gadu un 21. gadsimta sākuma labākās populārās mūzikas dziesmas.

Turpmākie „Zelta graudu” koncerti:

14.jūlijā Kuldīgā, 15.jūlijā Rēzeknē, 16.jūlijā Bauskā, 22.jūlijā Cēsīs, 29.jūlijā Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu