LTV panāk izlīgumu ar Milleru

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Brīvdienu žurnāla "Vakara Ziņas" redaktors Juris Millers un Latvijas Televīzija (LTV) noslēgusi izlīgumu sakarā ar raidījuma "SeMS sarunas" vadītājas un mūziķa Andra Kiviča aicinājumiem izrēķināties ar Milleru, informēja LTV sabiedrisko attiecību vadītāja Inga Vasiļjeva.

Saskaņā ar izlīguma noteikumiem divdesmit darbdienu laikā pēc izlīguma apstiprināšanas nākamajā "SeMS sarunas" raidījumā LTV pārraidīs tekstu, kurā atvainosies Milleram televīzijas un raidījuma vadītāju - Andra Kiviča un Sigitas Masānes - vārdā par aicinājumu uz vardarbību pret Milleru. LTV apņēmusies arī trīs gadus neslēgt līgumu ar Kiviču par televīzijas raidījumu vadīšanu. Millers atsaucis iesniegumu piedzīt no LTV 4248 latus. Kā ziņots, konflikts starp Milleru un Kiviču sākās par žurnālā "Vakara Ziņas" ievietotajām Kiviča draudzenes Danas Dombrovskas kailfotogrāfijām. Mūziķis piekāva žurnāla redaktoru un pēcāk raidījumā "SeMS sarunas" izteica nekorektus komentārus un aicināja skatītājus fiziski izrēķināties ar Milleru. Pēc šī raidījuma Millers iesniegumā aicināja Nacionālo radio un televīzijas padomi (NRTP) un Ģenerālprokuratūru izvērtēt, vai raidījuma vadītāju un veidotāju rīcība nav krimināli sodāma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu