Iznācis žurnāla "Rīgas Laiks" jūlija numurs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Numurā: Jāņa Stradiņa versija par 1905.gadu: vai latviešu revolucionāri bija teroristi? Līdz šim nepublicētas atmiņas par sprāgstvielu izgatavošanu Politehniskā institūta Ķīmijas fakultātē.

Franču frāzes un domas pavedinošā elegance Imanta Lancmaņa rakstā par sarunu un vēstuļu stilu Francijā.

Padomju Latvijā dzimis kanādiešu rakstnieks, angļu valodā rakstot par krieviem, sacer ebreju literatūru. Māras Gulēnas intervija ar Dāvidu Bezmozgi, Ilmāra Zvirgzda raksts par grāmatu "Nataša un citi stāsti".

Virtuves saruna jūras vidū: Ieva Lešinska Gotlandē pie Gunillas Forsēnas, bijušās Zviedrijas kultūras diplomātes Baltijas valstīs. Vai mūsu politiķi ir slimi? Mānijas un atkarības bundestāga teritorijā. Margaritas Ziedas stāsts par Jirgenu Leinemanu, ilggadējo "Der Spiegel" žurnālistu. un viņa pētījumiem.

Liktenis būt Dambim: grupas Inokentijs Mārpls līderis Raimonds Lagimovs. Pētera Bankovska komentārs, Tāļa Tisenkopfa proza, Agneses Gailes vēstule no Baikāla u.c. raksti

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu