Latvija pret Žalgiri arī futbolā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Daugavpils futbola komanda "Dinaburg" šodien savā laukumā uzvarēja Velsas "Bangor City" un kvalificējās UEFA Intertoto kausa izcīņas otrajai kārtai, kur tiksies ar pazīstamo Lietuvas klubu Viļņas "Žalgiris".

Otros vārtus divās spēlēs gūstot Denisam Sokoļskim, "Dinaburg" šodien savā laukumā velsiešus apspēlēja ar 2:0, bet divu spēļu summā izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 4:1.

Spēles 13. minūtē Sokoļskis laukuma saimniekus izvirzīja vadībā ar 1:0, bet 55. minūtē bumbu pats savos vārtos raidīja "Bangor City" komandas futbolists Lī Atertons - 2:0.

Sokoļskis vienus vārtus guva arī pirmajā spēlē izbraukumā, kad daugavpilieši bija pārāki ar 2:1.

Intertoto kausa otrajā kārtā "Dinaburg" tiksies ar Viļņas "Žalgiri" un otrās kārtas pirmās spēles ir paredzētas 2. un 3. jūlijā.

"Žalgiris", kas savulaik ar labām sekmēm startēja PSRS meistarsacīkšu augstākajā līgā, Intertoto kausa izcīņas pirmajā kārtā divu spēļu summā ar 2:0 pārspēja Ziemeļīrijas klubu "Lisburn Distillery".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu