Labākie golferi mūziķu aprindās – Grāvers un Kivičs (4)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Golfa laukumā "Viesturi" otrdien Latvijas populārākie mūziķi, kā arī ierakstu kompānijas un mediju pārstāvji sacentās „Platforma rekords” golfa kausā, noskaidrojot, ka mūziķu aprindās labākie golfa spēlmaņi ir Andris Kivičs no grupas "Z- Scars" un Aigars Grāvers no grupas "Jumprava".

Pirmo vietu ar 40 punktiem ieguva komanda, kurā spēlēja Aigars Grāvers, Andris Kivičs, Ardis Markss no reklāmas aģentūras "E-forma" un Aija Strazdiņa, kas pavadīja grupu "Jumprava".

Otro vietu sīvā cīņā pēc piecām pārspēlēm izcīnīja Ladybird, Kārlis Auzāns no grupas "Autobuss debesīs" un Gatis Šļūka no "Latvijas Avīzes". Savukārt trešajā vietā palika Oskars Mustermanis no grupas "AK – 69", Toms Veismanis no grupas "Z - Scars", Katrīna Liepiņa no "Platforma Records" un Kristaps Baņķis no "Latvijas Avīzes".

Tāpat kā iepriekšējos gados, arī šogad turnīrā piedalījās pārstāvji no grupām "Jumprava", "The Hobos", "re:public", "Z-Scars", "Finx", "Autobuss debesīs", "Gain Fast", "AK - 69", Jānis Stībelis, Ladybird, kā arī bijušais grupas "Prāta Vētra" menedžeris Aldis Hofmanis, Agris Semēvics un citi.

Šāda veida sacensības, apvienojot sportisko azartu ar relaksējošu izklaidi, Latvijā notika jau ceturto gadu pēc kārtas, un šogad tajās piedalījās 37 dalībnieki.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu