Lielie šoferu svētki Liepājas lidlaukā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien Liepājas lidlaukā notiks “Scania Latvia” rīkotais pasākums visiem Latvijas šoferiem. Pasākumu atbalsta CSDD un “Hansa Līzings”.

Pasākuma galvenais notikums būs jauno autovadītāju konkursa “Eiropas jaunais kravas automašīnas vadītājs 2005” Latvijas fināls. Finālā piedalīsies 26 jaunie autovadītāji no visas Latvijas vecumā līdz 35 gadiem, kuri jau ir izturējuši divas atlases kārtas – teorētisko testu, kas tika rīkots 13., 14. un 20. maijā CSDD nodaļās, kā arī ekonomiskās braukšanas testu. Liepājā finālistiem būs jāveic figurālās braukšanas tests.

Vienlaicīgi notiks dažādi izklaidējoši un atpūtas pasākumi šoferiem, viņu ģimenēm, draugiem un paziņām, kā arī vienkārši šoferu atbalstītājiem.

Visas dienas garumā plānotas dažādas Latvijas Gumijlēcēju kluba atrakcijas bērniem – sumo cīņas, sumo futbols utt. Tāpat būs iespēja lidot ar gaisa balonu, vērot vai piedalīties šoferu sporta spēlēs, kā arī pārbaudīt savas zināšanas “Hansa Līzings Ceļa skolas” aktivitātēs.

Pasākuma dalībniekiem būs iespēja vērot viena no pasaulē stiprākajiem spēkavīriem – Raivja Vidža šovu. R.Vidzis atzina - žēl, ka viņam neesot konkursam nepieciešamās CE kategorijas autovadītāja apliecības, tomēr viņš visiem parādīšot, ko protot darīt ar 16,5 m garām un 16 t smagām kravas automašīnām.

Par pasākuma kulmināciju tiek uzskatīts Latvijā pirmo reizi rīkotais Fūres karnevāls. Fūres karnevālā piedalīsies īpaši izdekorētas un atraktīvi noformētas kravas automašīnas. Galvenās balvas ieguvēju noteiks skatītāju balsojums. Fūres karnevāla uzvarētājs balvā iegūs SONY televizoru Ls 1000 vērtībā. Pasākumu noslēgs grupas “Dzelzs vilks”, Fēliksa Ķiģeļa un “Ramiros” koncerts.

“Eiropas jaunais kravas automobiļa vadītājs 2005” Latvijas finālā ir iekļauti: No Rīgas: 1. Harijs Loze 2. Aigars Lūsis 3. Gatis Puļčs 4. Andrejs Kļimovs 5. Jānis Valainis; 6. Aleksandrs Koļencevs 7. Uldis Daudišs 8. Arturs Puisāns 9. Guntars Ekmanis 10. Ivars Žebris 11. Romans Panurskis 12. Sergejs Bičans 13. Ruslans Daņiļenkovs 14. Andrejs Putins 15. Andris Zakrevskis 16. Ainis Čamāns

No Valmieras: 17. Uģis Vītols 18. Kaspars Sarkans 19. Andris Meļķis

No Rēzeknes: 20. Vasilijs Brituškins 21. Ainārs Broks 22. Andris Kassalietis

No Jēkabpils: 23. Jānis Ulpe

No Daugavpils: 24. Oskars Gorbiks

No Liepājas: 25. Sandijs Rencis 26. Ojārs Kļava

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu