"Stendera ziepju fabrika" startē ar jaunu produkciju

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

"Stendera ziepju fabrika" pamazām pārorientējas no dāvanu tirgus uz ikdienas ķermeņa kopšanas līdzekļu ražotāju nišu. Līdz ar to aug pieprasījums pēc ikdienā lietojamiem produktiem. Tāpēc jaunā produkcija, tai skaitā ķermeņa skrubji, masāžas eļļas, vannas putas un ekstrakti, šķidrās ziepes, pirts medus un dažādi aksesuāri ir pārdomāts un svarīgs solis uzņēmuma attīstībā.

Jaunās līnijas demo produkti veikalu plauktos parādījās jau šā gada sākumā, taču tagad uzņēmums sācis jaunumus īpaši akcentēt savos veikalos, kā arī piedāvāt vietējām un ārvalstu franšīzēm. "Jaunā līnija ir pirmais solis, kam sekos aizvien jaunu produktu ieviešana veikalos. Visi produkti top Latvijā, no vietējām izejvielām, un to izveidē tiek iesaistīti vietējie speciālisti," stāsta "Stendera ziepju fabrikas" ārējo sakaru vadītāja Inese Apse-Apsīte. "Papildus motivējošs faktors, kas rosināja paplašināt piedāvājumu, ir "Stendera ziepju fabrikas" jaunie atpūtas kompleksi "Stendera iebrauktuves", kas savas durvis vērs nākamā gada sākumā. Jaunajos kompleksos darbosies arī netradicionāls SPA centrs "Stendera Debesu vannas". "Stendera Debesu vannās" tiks izmantota jaunā produkcija," piebilst I. Apse–Apsīte. "Startējot jaunā nišā, mums jābūt gataviem konkurēt ar ārzemēs ražoto kosmētiku, ko lielākoties izmanto SPA tipa kompleksi. Šā iemesla dēļ plašāka ādas kopšanas līdzekļu klāsta izstrādei patlaban veltām milzu uzmanību," atzīmē "Stendera ziepju fabrikas" direktors Jānis Bērziņš. Līdz ar jaunajiem produktiem "Stendera ziepju fabrika" izstrādā arī jaunu mārketinga stratēģiju, kas palīdzēs klientiem labāk orientēties plašajā piedāvājuma klāstā. Par SIA "Stendera ziepju fabrika": SIA "Stendera ziepju fabrika" darbības pamatvirziens ir vannas kosmētikas ražošana un tirdzniecība. "Stendera ziepju fabrikas" produkcija tiek ražota Latvijā, Rīgā, no dabīgām augu valsts izejvielām. Nepilnu trīs gadu laikā uzņēmums no vienas tirdzniecības vietas Rīgā ir izaudzis līdz 20 tirdzniecības vietām Latvijā un 47 veikaliem ārvalstīs. SIA "Stendera ziepju fabrika" savu darbību sāka 2001.gada 28.septembrī. Uzņēmuma dibinātāji ir Jānis un Zane Bērziņi. Uzņēmuma kapitāls ir 100% vietējas izcelsmes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu