Pēc turnejas "Destiny's Child" beigs pastāvēt (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa "Destiny's Child" ir paziņojusi, ka pēc pašreizējās turnejas beigām tā beigs savu pastāvēšanu.

Koncertā Barselonā viena no grupas dalībniecēm Kellija Roulenda pavēstīja faniem, ka tā esot grupas pēdējā uzstāšanās Eiropā.

"Mēs esam strādājušas kopā kā "Destiny''s Child" kopš deviņu gadu vecuma un kopā devušās turnejās kopš mums bija 14," teikts "MTV News" izplatītajā grupas paziņojumā. "Pēc ilgām diskusijām un arī dziļas dvēseles meklēšanas mēs sapratām, ka mūsu pašreizējā turneja ir devusi mums iespēju atstāt "Destiny''s Child" uz augstas nots, vienotu mūsu draudzībā un piepildītu ar neizmērojamu pateicību mūsu mūzikai, mūsu faniem un cita citai. Pēc visiem šiem brīnišķīgajiem gadiem, strādājot kopā, mēs sapratām, ka tagad ir laiks tiekties pēc mūsu personīgajiem mērķiem un nopietni nodoties patstāvīgiem centieniem... Lai arī kas notiktu, mēs vienmēr mīlēsim cita citu kā draudzenes un māsas un vienmēr atbalstīsim viena otru kā mākslinieces."

"Mēs vēlamies pateikties visiem mūsu faniem par viņu neticamo mīlestību un atbalstu un ceram jūs visus atkal redzēt, kad mēs turpināsim piepildīt savu likteni," piebilda dziedātājas.

"The Destiny Fulfilled...and Loving It" turneja beigsies 10.septembrī Vankūverā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu