Millers un policija gaida medicīniskās ekspertīzes rezultātus

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas Z-Scars līdera Andra Kiviča piekautais Vakara Ziņu redaktors Juris Millers saņēmis mūziķa menedžera aicinājumu atrisināt radušos konfliktu. Vakara Ziņas mierizlīgumam piedāvājušas publicēt interviju ar A. Kiviču un J. Milleru, par ko mūziķis savukārt pieprasījis prāvu samaksu – vairākus tūkstošus latu.

Neatkarīgā rakstīja, ka piektdien grupas Z-Scars līderis Andris Kivičs piekāva J. Milleru, jo brīvdienu žurnāla Vakara Ziņas piektdienas numurā ievietotas A. Kiviča draudzenes Danas Dombrovskas kailfotogrāfijas, kuras ir apskatāmas un publiski pieejamas interneta portālā russiangirls.lv. Vakara Ziņu redaktoram J. Milleram konstatēts smadzeņu satricinājums, vairāki smagi sejas sasitumi. Pēc policijas norīkojuma viņam veikta medicīniskā ekspertīze. "Tā kā Kivičs līdz šim nav atvainojies un nav piedāvājis zaudējuma atlīdzību, tad es gaidīšu, ko teiks tiesībsargājošās iestādes," Neatkarīgajai svētdien sacīja J. Millers. "Es domāju, likumos ir paredzētas pietiekamas sankcijas šādiem gadījumiem." Pagaidām J. Millers negrasās vērsties tiesā. Policija lēmumu par lietas ierosināšanu pieņems pēc ekspertīzes rezultātu saņemšanas un pierādījumu savākšanas. Tomēr J. Milleram ar piedāvājumu nokārtot konfliktu zvanījis A. Kiviča menedžeris, kam J. Millers atbildējis, ka "viņam no paša Kiviča neko nevajagot". Kā iespēju panākt abu pušu samierinājumu Vakara Ziņu redakcija piedāvājusi publicēt sarunu ar J. Milleru un A. Kiviču viens pret vienu, par ko mūziķis pieprasījis prāvu naudas summu – vairākus tūkstošus latu. "Žurnālā tika ievietotas tikai vispieklājīgākās bildes, kas bija publicētas internetā," saka J. Millers. "Nevienam nav aizliegts darīt to, ko cilvēks vēlas, tostarp pozēt erotiskā foto sesijām, tomēr, ja esi sabiedrībā pazīstams cilvēks, vienmēr ir jārēķinās, ka šādas bildes var nonākt atklātībā." Nekāda konflikta nebūtu bijis, ja vien A. Kivičs pats nebūtu ieinteresēts, lai par viņu parādās kāds skandāls, kas palīdzētu reklamēt jauno grupas mūzikas albumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu