40 000 prostitūtu - par futbolu! (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nākamgad uz Pasaules kausa izcīņu futbolā Vācijā gatavojas pulcēties vismaz 40 000 prostitūtu. "Pasaules kauss, protams, piedāvā fantastiskas iespējas nopelnīt naudu - bizness būs labs," pavēstīja Katarīna Ketina no Berlīnes prostitūtu atbalsta organizācijas "Hydra".

Cīņa par Pasaules kausu futbolā sāksies 9.jūnijā, spēles notiks aptuveni mēnesi, un šajā laikā Vācijā savus pakalpojumus piedāvās apmēram 40 000 prostitūtu, vēsta laikraksts "Berliner Kurier".

Tādās pilsētās kā Ķelne un Dortmunde tiek plānots uz ielām ierīkot pat īpašas kabīnes, kas tiek dēvētas par "putnu būrīšiem", kuros prostitūtas varēs pieņemt klientus, lai pakalpojumi netiktu sniegti sabiedriskajās vietās.

Vācijā nodarboties ar prostitūciju individuāli ir likumīgi, bet organizēti prostitūcijas tīkli ir aizliegti.

Sabiedrības veselības jomas amatpersonas pavēstīja, ka Pasaules kausa izcīņas laikā plānots izdalīt vairāk nekā 100 000 prezervatīvu, lai izvairītos no seksuāli transmisīvo slimību izplatības.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu