Slavenību adoptētie bērni (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Andželīna Džolija, Halle Berija, Šārona Stouna, mūziķis Bobs Geldofs, Nikola Ričija, Nikola Kidmena un Toms Krūzs...

2002.gadā Andželīna Džolija bija 27 gadus veca, kad, vēl esot kopā ar aktieri Biliju Bobu Torntonu, adoptēja deviņus mēnešus vecu Kambodžas puiku, kuram deva vārdu Medokss. Tiesa, pēc īsa brīža pāris pašķīrās. "Es nekad neesmu vēlējusies būt stāvoklī," stāsta Džolija. "Man ir dēls, kas audzis budistu kultūrā. Es vēl gribētu vienu musulmani un vienu kristieti. Bet man tas var nenākties viegli, jo, tā kā es neesmu precējusies, daudzās valstīs tas ir šķērslis." Varbūt Breds Pits var palīdzēt?

Halle Berija formāli adoptēja Ērika Beneta meitu Indiju īsi pēc savām kāzām, jo Indijas māte gāja bojā autokatastrofā. Lai arī Halle Berija jau ir šķīrusies no Beneta, viņas attiecības ar Indiju esot ļoti tuvas un draudzīgas: "Kopš es kļuvu par māmiņu, man ir tik daudz kas mainījies. Es varu smieties un priecāties par lietām, par kurām es pirms tam nemaz nezināju."

Šārona Stouna ar vīru 2000.gadā adoptēja dēlu Roanu. Pēc šķiršanās aktrise ir adoptējusi vēl vienu mazuli.

TV seriāla "Alija Makbīla" zvaigzne Kalista Flokhārta (35) adoptēja dēlu Laiemu 2001. gada 1. janvārī. Viņa bija klāt dzemdībās: "Man būs savi bērni, kad tam pienāks laiks. Pašreiz es vēlos dot iespēju bērnam, kuram nepieciešama mamma." Mišela Feifere un Daiena Kītone ir divas citas lēdijas, kas nav varējušas sagaidīt perfekto vīrieti. Abas adoptējušas kā vientuļās māmiņas - Daiena jau sasniegusi 50 gadu vecumu. Mišelai Feiferei pašreiz ir jau trīs bērni - Klaudija Roza, Daiana Dekstere Dīna un Djūks. Pati aktrise apprecējās ar seriāla "Alija Makbīla" veidotāju Deividu E. Kelliju dažus mēnešus pēc Klaudijas adoptēšanas.

Mūziķis Bobs Geldofs adoptēja savas bijušās sievas Polas Jeitas meitu no attiecībām ar grupas INXS mūziķi Maiklu Hatčinsu, kas izdarīja pašnāvību pirms laba laika. Geldofa bijusī sieva Pola nomira no narkotiku pārdozēšanas, atstājot Tīģerliliju bāreņos. Tagad meitene dzīvo kopā ar Bobu Geldofu, viņa draudzeni un trīs māsām.

Miai Farrovai pašai ir četri bērni, turklāt viņa ir adoptējusi 10 bērnus no dažādām pasaules valstīm, dažiem bērniem ir iedzimtas fiziskas un garīgas novirzes. Viena no minētās sievietes adoptētajām meitām ir Soon-Yi, kas vēlāk kļuva par Holivudas režisora Vūdija Alena sievu.

TV šova "The Simple Life" zvaigzne Nikola Ričija, kas latviešu skatītājam ir labi pazīstama duetā ar Parisu Hiltoni, ir mūzikas ģēnija Lainela Ričija adoptēta. Sākot no trīs gadu vecuma, Nikola dzīvoja pie Lainela un viņa toreizējās sievas. Lai arī Nikola bija kāda Lainela grupas mūziķa meita, viņas adopcijas iemesli esot "tīri finansiāli", kā toreiz tika rakstīts presē.

Leģendārais rokeris un āksts Ozijs Osborns savulaik adoptēja savas pirmās sievas dēlu. Ozija otrā sieva Šārona Osborna arī ir adoptējusi mazuli 2002.gadā, kad tā mamma nomira no vēža.

Nikola Kidmena un Toms Krūzs ir adoptējuši divus bērnus 10 gadu laulības laikā -meita Isabella Džeina dzimusi 1993.gadā un dēls Konors Entonijs dzimis 1995.gadā. Kopš šķiršanās 2001.gadā abi bērni dzīvo pie Nikolas, bet Toms esot biežs viesis. Nesen kādā intervijā žurnālam "People" Nikola Kidmena atzinās: lai arī viņai jau ir divi adoptēti bērni, viņa labprāt gribētu arī vienu pašas atvasi.

"Zvaigžņu karu" radītājs Džordžs Lukass ir adoptējis meitu Amandu. Neilgi pēc tam, viņa laulība pajuka. Dažus gadus vēlāk Džordžs Lukass adoptēja vēl divus bērnus - Keitiju un Džetu. Viņa draugs režisors Stīvens Spīlbergs sekoja Lukasa piemēram. Spīlbergu ģimenei ir pieci bērni, no kuriem viena meita un dēls ir adoptēti.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu