Atskats: Sadomazohisms nav perversija? (26)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Video Šodien Dāvida šovā interesanta tēma – sadomazohisti. Ko tas nozīmē un kas tie tādi ir?

„Šodien mums īpatnēja tēma – sadomazohisms. Nedaudz seksa arī,” iesāka Dāvids. Pirmais viesis studijā ir Pāvels, kura labā latviešu valodas prasme tomēr nespēja notušēt puiša kautrīgumu. Varbūt viņš vienkārši nebija pieradis runāt par to, kas viņam patīk gultā kopā ar draudzeni? „Parastais sekss ar laiku kļūst garlaicīgs,” atzīst Pāvels. Virpinot sarunas pavedienu, Dāvids tincināja atnākušo viesi par to, kas tad īsti ir sadomazohisms Pāvela izpratnē: „..kas tas ir? Vai gāzi palaist ir forši? (..) Vai varbūt jūs tur sveci dibenā bāžat?” Pāvels atklāj, ka viņam nav nekas pretī, ka meitene viņu paskrāpē, bet ne pārāk stipri – tikai tik daudz, lai nepaliek rētas un nav asiņu.

„Vai tevi mamma sita mājās? Vai varbūt tēvs?” Dāvids mēģina ieskatīties Pāvela privātajā dzīvē. „Kas tad īsti tevi uzbudina?” interesējas šova vadītājs. „Es nezinu,” skopi atbild Pāvels, „Ķēdēju draudzeni pie gultas.” Tā kā puisis vairāk neļāvās atklātībai, tad dziļāka saruna par tēmu neizvēršas. Vismaz pagaidām. „Galvenais, lai tīrs dibens un ķēde pie sāniem,” rezumē Dāvids.

Viešņa studijā – Olga. „Vai tev sekss vispār patīk? (..) Un kā būtu, ja tev kniebtu krūšu galos kā ar mašīnu atslēgām?” uzreiz uzbrūk Dāvids. Nabaga meitēns tikai ķiķina un pagrūti izloba kādu teikumu. Bet savu viedokli viņa atklāj arī skatītājiem – viņasprāt, sadomazohisms ir perversija: „Pāvelam kāds tā pamatīgi pa galvu iebelzis!” Dāvids neatlaižas: „Bet ja tevi pieķēdē pie tilta un tad kā mazu kaziņu parciņā drāž?” Olga tikai smaida un smejas, jo viņai liekoties, ka tradicionālajam seksam nav nekādas vainas. Arī taisnība! Bet vai tādēļ Pāvels ir izvirtulis? Olgai par to šaubas nerodas.

Studijā ierodas melnā lateksa tērpā ģērbta būtne ar parūku un mini masku uz acīm. Zināma līdzība ar kaķsievieti kādā Holivudas filmas fetišā. Viņas balss sākotnēji mulsina, bet izrādās, ka viņas pašas drošības nolūkos balss mainīta apzināti. Dāvids vēlas tikt skaidrībā par terminoloģiju – kas tad ir sadomazohisms. „Tā ir sišana, pazemošana, smacēšana, spundēšana, kniebšana, skrāpēšana utt.” stāsta Olga. Vīriešiem biežāk patīkot, ka viņiem sitot pa dupsi, seju vai kājām.

Olgai labāk iet pie sirds dominējošā loma sadomazohistiskajās spēlēs ar draugu: „Man vairāk patīk dominēt. Un, jā, man sāpes sagādā baudu.” Dāvids mēģina radīt diskusiju, teikdams, ka tādā gadījumā Olga ir perversa un izvirtusi. Sieviete ar nelielu, bet jūtamu apmierinātību balsī nosaka, ka, jā, viņa zinot gan.

Studijā tiek aicināts „nabadziņš”, kā pats Dāvids viņu piesaka, – puisis ietērpts lateksa biksēs, ar pliku dibenu. Olga tiek lūgta paķircināt atnākušo jaunieti. Tas arī tiek darīts...

Kā jau ierasts, šova noslēgumā tiek izklaušināts profesionāļa viedoklis - seksologs Nikolajs īsumā apraksta savus uzskatus par sadomazohistiem. „Vai viņi ir normāli?” viedi jautā Dāvids. „Bieži vien tā ir tikai spēle,” ir pārliecināts Nikolajs. „Ir grūti noteikt, cik daudz tā ir patoloģija un cik daudz eksperimenti. (..) Jo dzīve ir tik neinteresanta.” Seksologs uzskata, ka eksperimenti ir lielisks veids, kā atsvaidzināt pāru seksuālo dzīvi un apetīti. Tikai katrs gadījums ir jāskata atsevišķi.

Vēlies noskatīties šovu – skaties VIDEO.

Komentāri (26)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu