Reimonds A. Mūdijs "Dzīve pēc dzīves" (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

ARKA laidusi klajā Reimonda A. Mūdija grāmatu "Dzīve pēc dzīves" Ditas Ābolas tulkojumā. Doktors Reimonds Mūdijs ir pasaulē atzīts psihiatrs, lektors, rakstnieks un pētnieks un izcils speciālists jautājumā par nāves tuvuma pieredzi.

Kopš pirmā grāmatas "Dzīve pēc dzīves" izdevuma (1975) publicētas sešas viņa grāmatas. 2001. gadā viņš vadīja par “Prāta teātri” dēvēto pētījumu institūtu Alabamā, un tajā tika piedāvāti semināri pedagogiem un profesionāliem mediķiem.

Šī ir lieliska grāmata par dzīvošanu pēc ķermeņa nāves ir pasaules līmeņa bestsellers – fascinējošs un ar aizrautību lasāms. Tas ir unikāls pētījums par vairāk nekā simt cilvēkiem, kas pieredzējuši klīnisko nāvi un izdzīvojuši.

Neparastie nāves tuvuma apraksti ir ārkārtīgi līdzīgi un tik satriecoši pozitīvi, ka var mainīt veidu, kādā mēs uzlūkojam dzīvi, nāvi un garīgumu.

“Nebija sāpju, un es nekad mūžā nebiju juties tik atbrīvots – viss bija labi.”

“Bija tāda galēja miera un klusuma sajūta, pilnīgi nekādu baiļu, un ap mani bija tunelis.”

“Es sajutu tikai siltumu un vispilnīgāko labsajūtu.”

Dzīve pēc dzīves sniedz drošu mierinājumu tiem, kas zaudējuši mīļotu cilvēku, un palīdz tiem, kas vienkārši interesējušies par nāves noslēpumu.

“Doktora Mūdija pētījums daudzus apskaidros un apstiprinās to, kas divus tūkstošus gadu mums mācīts: ir dzīve pēc dzīves.” Dr. Med. Elizabete Kiblere–Rosa

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu