"Spice Girls" plāno atkalapvienoties (8)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupas "Spice Girls" bijusī dziedātāja Melānija Brauna pagaidām visskaidrāk ļāvusi noprast, ka grupa ir gatava atkal apvienoties, ņemot vērā daudzo fanu izteikto vēlmi.

Intervijā Lielbritānijas televīzijas GMTV šovā Braunai tika uzdots jautājums, vai popgrupa neplāno atkal apvienoties, uz ko dziedātāja atbildēja: "Manuprāt, jā. Cerams, ka jau nākamgad, ja vien mums izdosies visu nokārtot."

"Emma [Bantone] un Melānija [Čisholma] bija pie manis, un drīzumā mēs ar Džeriju [Halivelu] satiksimies uz tēju," sacīja Brauna.

"Es neesmu satikusies ar Viktoriju [Bekhemu], jo man bija jāstrādā un es nevarēju ierasties uz viņas dēlu Romeo un Bruklina kristībām. Bet ar šo pusi viss ir kārtībā," teica Melānija.

Informēta persona sacīja, ka "nevienai no meitenēm solokarjerā nav pārsteidzošu panākumu, tādēļ viņas saskata labu iespēju, ja atkal apvienotos."

"Spice Girls" dalībnieces kļuva par starptautiska mēroga zvaigznēm 90. gadu vidū, bet 2000. gadā grupa izjuka. Šobrīd visas piecas dalībnieces plāno 2006. gada vasarā rīkot koncertu par godu grupas dibināšanas 10 gadu jubilejai.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu