Atskats: katram pa kailfoto (23)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

VideoŠovakar Dāvida šovā erotika žurnālos. Studijā viesojas divas meitenes, kas stāsta par sajūtām, kuras rodas, visai Latvijai atklājot savu kailumu.

Intro: saruna ar Grietu. “Tu taču esi šausmīgi slavena, tu negribi fotografēties? Plika? Par naudu?” tradicionāli halātā tērpies, Dāvids taujā savai mājkalpotājai. “Par lielu? Varbūt.”

Interaktīvais jautājums - vai tā ir izvirtība vai uzdrīkstēšanās?

Zane

Dāvida bēniņos tiek aicināta simpātiska tumšmate Zane, kas ir 22 gadus veca un nesen bijusi vīriešu žurnāla „FHM” mēneša studente. Mācās Latvijas Universitātē un strādā autosalonā par biroja vadītāju, citiem vārdiem – sekretāri.

Dāvids apber meiteni ar glaimojošiem komplimentiem par viņas skaistajām kājām, seju u.tml. Izrādās, ka meitene pati sākotnēji gribējusi fotografēties apakšveļā, tādēļ, lai varētu paskatīties uz sevi no malas un dzirdēt citu cilvēku viedokli. Vēlāk arī atļāvusies pozēt kaila. Viņas draugs, ar kuru kopā Zane ir jau vairāk nekā divus gadus, nebūt nav greizsirdīgs, drīzāk pat otrādi - viņš lepojas ar savu skaisto draudzeni.

Jana pozē
Dāvids interesējas, cik cilvēku parasti piedalās šādās fotosesijās, izrādās, ka vismaz trīs, tiesa, draugs nekad neesot blakus šādos brīžos. “Tagad jau modē, ka dzemdībās vīrs arī ir klāt,” domu turpina Dāvids.

Zane komplimentus no sievietēm uztver daudz nopietnāk, tam piekrīt arī nākamā studijas viešņa Dace, atzīstot, ka starp sievietēm pastāv mūžīga konkurence.

Dace

Dace ir žurnāla “Klubs” 2004. gada seksīgākā meitene. 23 gadus vecā blondīne ar draugu vēl joprojām strīdas, kurš bija fotosesijas iniciators. Tas sanācis visai spontāni. Par pašu fotografēšanās procesu Dace stāsta, ka sākumā ir tāds mulsums un dīvaina sajūta, taču, tiklīdz halātiņš ir nost, viss ir kārtībā.

“Grieta, sliņķe, atnes tēju!” uzsauc Dāvids savai mājkalpotājai un mēģina aplūkot kailfoto jautājumu no cita aspekta, proti, vai meitenes neuztrauc fakts, ka pie viņu bildēm vīrieši pašapmierinās. Izrādās, ka skaistules netraucē, ka vīrieši pie viņu bildēm masturbē. Dace neatklāj summu, kāda viņai piedāvāta par fotosesiju.

“Vai tā nav sievietes diskriminācija?” jautā Dāvids. “Sava veida pazemošana?” “Nē, “Klubs” nav tāds žurnāls,” atjoko meitene. Interesanti būtu zināt, kāds tad žurnāls tas ir?

Aleksejs
Cik ilgi jārūpējas sievietei par sevi? “Līdz kapa malai.” “Tad pēdējā bilde ir plika zārkā…” ha-ha

Kāds skatītājs dod priekšroku Dacei, jo Zanei, lūk, esot pārāk lielas krūtis. Cits skatītājs abas koptās meitenes nosauc par estētisku vizuālo baudījumu.

Jana

Šova skatītājiem tiek demonstrēta dzīva fotovideosesija, kur kā modele apakšveļā galveno lomu spēlē rokgrupas „Crowd” dziedātāja Jana. Izskatās diezgan neprofesionāli un neinteresanti. To pašu varēs vēlāk teikt arī par pašu grupu.

Meitene dzied roku, dziesmu tēmas – skaistas lietas, kas apkārt. Veselu mēnesi domāja, vai viņa grib pozēt FHM, beigās izdomāja - kāpēc ne, “es taču esmu seksīga un smuka”. Hi-hi

Jana sniedz padomu citām sievietēm - pārvari kompleksus un “dragā”. Viņas komplekss – šķībs deguns, līkas kājas. Kad viņas vīrs onanē, viņam noder šādas seksīgas bildes. Viņš neesot greizsirdīgs, viņasprāt, kaut gan nevar jau zināt, kas viņā tur sēž iekšā.

Ērika

Studijā tiek aicināta žurnāla "Rīgas Viļņi” galvenā redaktore Ērika. Dāvids mēģina noskaidrot vienkāršu lietu, kāpēc šādi kailfoto ir nepieciešami žurnālu lapās? Vai tas tiek darīts, lai palielinātu žurnālu tirāžu, vai tas ir veikls mārketinga triks? Izrādās, atbilde ir gaužām vienkārša - kails sievietes ķermenis ir vīrieša dzinulis, interesanti, ka arī dažādi nopietni izdevumi kairina šīs erotiskās dziņas, ievietojot savdabīgus vizuālus āķīšus. Sarunas gaitā Dāvids atklāj kādu no vasaras raidījuma iecerēm, proti, vienu šovu viņš vadīšot pilnīgi kails.

Ērika
Tiek rādīti Ērikas 90. gadu beigās uzņemti kailfoto tam pašam žurnālam “Klubs”. Dāvids, protams, bārstās ar komplimentiem par bildēm, kas patiesībā izskatās diezgan pabriesmīgas. Izrādās, ka Ērika jau savulaik ir vadījusi radījumu kaila, tiesa, tas bija kādā nūdistu pludmalē.

Protams, raidījums neiztiek bez savdabīgas provokācijas - cik tālu vakara viesi spēs atkailināties televīzijā? Meitenes diezgan kautrīgi atpogā tikai vienu podziņu, savukārt Ērika iegrimst retorikā par sociāliem jautājumiem, proti, viņa ir ar mieru fotografēties kaila, ja par iegūto samaksu tiks uzbūvēts bērnu spēļu laukums.

Aleksejs

Pēdējais studijā tiek aicināts fotogrāfs, kas strādā tieši ar kailfoto, – Aleksejs. Viņš šo nodarbi sāka ar striptīzdejotājām, lai veidotu savu portfolio, beigās nāca arī vienkāršas sievietes, kuras vēlējās paeksperimentēt vai pašapliecināties. Attiecībām starp fotogrāfu un modeli jābūt tīri enerģētiskā līmenī.

“Objektīva izmēram nav nozīmes,” divdomīgā retorikā iegrimst šova viesi.

Dāvida pēcvārds, kā vienmēr, aizkustinošs: “Katram vajag reizi mūžā nofotografēties kailam, lai būtu ko vecumdienās atcerēties.”

Uzstājas Jana un grupa “Crowd” (ar fonogrammu, protams): “Viņš pieteica karu, bet es atteicos. Jēi-jēi-jē.” Skarbi.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu