Atskats: cik liels ir tavs krāniņš? (89)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kas tad ir svarīgāks – izmērs vai tehnika? Sanākušie mēģināja rast skaidrību minētajā un dažos citos jautājumos.

Pirmais viesis bēniņos ir Edgars, kam esot liela pieredze seksā, Ja par pieredzi var dēvēt sieviešu daudzumu, ar kurām Edgars ir pārgulējis. Tādu esot apmēram trīsdesmit. Lieliskais Edgars!

„Cik tev garš?” iesāka Dāvids. Edgara smiekli apliecināja, ka viņam vēl ir tikai 18 gadi: „16 centimetri. Bet tas bija kādu gadu atpakaļ. Tagad varbūt ir savādāk.” Acīmredzot viesis tēmēja, ka tagad noteikti ir stipri lielāks. Varbūt viņš domāja 25 cm? Dāvids vēlējās zināt, kas piespieda Edgaram mērīt savu mazo draudziņu: „Sievietes piespiež,” bija pārliecināts viesis. Taustoties Dāvids jautāja, vai Edgaram bijusi tikai viena meitene vienā reizē. Apmierinājis savu ziņkāri, Dāvids turpināja...

„Labāk lai smuki stāv, nekā slikti karājas,” izmeta Dāvids un pats jautri iesmējās. Publika viņu atbalstīja. Edgars bija pārliecināts, ka seksam ir ļoti nozīmīga loma viņa dzīvē. „Tam dzīve veltīta,” bija pārliecināts viesis. Savukārt par mazo draugu Edgaram bija savs viedoklis: „Mans loceklis ir tāds pats smaidošs kā es.” Viņš nespēja atturēties un apgalvoja, ka ir bijusi reize, kad meitenei ir bijuši septiņi orgasmi vienas nakts laikā. Viņš nudien ir lielisks čempions!

Edgara draudzene, kas arī bija ieradusies studijā, pastāstīja, ka viņa draugam nemaz nav tas lielākais krāniņš – viņai esot bijis arī lielāks, kā arī mazāks esot izbaudīts. Ups.

Nākamais viesis studijā – Kristīne, kas ar lepnumu apliecināja sava drauga krāniņa izmēru: „Viņam ir 18 centimetri!” Dāvidam prāts nesās uz raupjībām: „Vai pusdienas nestumj ārā?” Kristīne atklāja, ka labprāt pārrunājot ar draudzenēm, cik lieli izmēri esot džekiem. Nav brīnums, ka ir tāds ticējums – gandrīz visas meitenes ir pļāpas.

Tiek aicināta Edgara māsa Inga, kurai bijusi pieredze ar augumā varenu puisi, kuram bijis maziņš loceklis: „Es neko nejutu, pilnīgi neko. Tas bija pilnīgs bezceris. Man beigās apnika.” Dāvids aizstāvēja vīriešus: „Varbūt nevis viņam bija maziņš, bet tev bija kā laupītāja cepure?” Visi kārtīgi izsmējās. Varēja nojaust, ka Inga ik pa brīdim nedaudz nosodoši uzmeta skatienu savam jaunākajam brālītim Edgaram. Ha, jautri. Viņa bija uztraukusies, bet pārliecināta, ka izmēram nav lielākā nozīme. Galvenais esot jūtas vienam pret otru.

Artūrs Vāveris. Speciālists dzimumlocekļu jomā. Vismaz tā tika pieteikts subtitros. Viņš pastāstīja: „Lielākais, ko esmu redzējis, bija 22 centimetrus garš. Bet, ja paskatās pornofilmas, tad tur noteikti var atrast lielākus.” Artūrs arī ieskicēja locekļu nozīmīgumu vīrieša dzīvē jeb kādēļ zēniem un vīriešiem falliski objekti raisa savdabīgu emociju gammu 8)

Šons jeb afrikānis – mazs, bet ņiprs. Lauzītā latviešu valodā viņš centās būt pretimnākošs un izklāstīja savu viedokli: „Afrikāņi ir agresīvi. Viņiem tāds temperaments.” To apliecināja viņa draudzene, kas arī bija studijā: „Viņš (Šons) ir savādāks nekā latvieši, temperamentīgāks ... dzīvnieciskāks. Neesmu sastapusi tik aktīvu latvieti.” Arī labi, ir reizes, kad vajag kaut ko neordināru....

Pēdējais viesis studijā - ginekoloģe Zane. Viņa rezumēja pirmdienas šova tematu vienā teikumā: „Izmēram vai tehnikai nav nozīmes. Uzbudinājumam un noskaņojumam ir.”

Komentāri (89)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu