Rīga 2006: sākums ar izlozi un jautrību (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien pulksten 13.00 Mazajā ģildē Rīgā sāksies 2006. gada pasaules hokeja čempionāta grupu izloze, bet 20.30 vakarā Doma laukumā notiks koncerts, kas būs Latvijai vēsturiskā turnīra simbolisks un jautrs ievads.

Uz izlozi Rīgā būs ieradušies vairums komandu pārstāvju, lai klātienē piedalītos 16 komandu sadalīšanā pa četrām grupām. Pasaules čempionāta izspēles sistēma paliek nemainīga. Pirmajā posmā katrai komandai būs pa trīs spēlēm, un pirmo trīs vietu ieguvējas turpinās cīņu kvalifikācijas kārtā.

Pirms izlozes komandas ir sadalītas četru līmeņu meistarības grozos, vadoties pēc jaunākā pasaules ranga, kas apkopots pēc svētdienas fināla.

Latvija šobrīd ieņem sev pilnīgi atbilstošo - devīto vietu pasaules rangā, to pašu, ko izcīnīja Insbrukā, un ir trešajā grozā kopā ar Ukrainu, Baltkrieviju un Dāniju.

Ar šīm komandām sarkanbaltsarkanie varēs tikties, ātrākais, otrajā posmā.

Pirmais grozs: Kanāda, Zviedrija, Čehija, Slovakija. Otrais grozs: Krievija, ASV, Somija, Šveice. Ceturtais grozs: Kazahstāna, Slovēnija, Norvēģija, Itālija.

Labākais izlozes iznākums Latvijas izlasei TVNET Sports versijā - Slovakija, ASV, Slovēnija.

Koncertā, kas par godu izlozei pulksten 20.30 sāksies Doma laukumā, uzstāsies dažādas populāras latviešu grupas, notiks Latvijas hokeja himnas pirmatskaņojums un ar ģitāru rokās ir solījis plosīties "Rīga 2006" oficiālais simbols - latviešu bebrs.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu