Pērc žurnālu „Kino pauze” un dzer enerģijas dzērienu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tikai no 10. līdz 24. maijam pērkot žurnālu „KINO pauze” STATOIL saņemsi enerģijas dzērienu XTC par brīvu! „KINO pauze” ar XTC – vairāk enerģijas kino baudīšanai!

Džordžs Lukass noslēdz savu trīsdaļīgo eposu „Zvaigžņu kari. 3 daļa. Situ atriebība”. Ir noslēdzies viens no apjomīgākajiem projektiem kinovēsturē, kas ildzis vairāk nekā 25 gadus. Tikai maija „KINO pauzē” variet izlasīt visu par „Zvaigžņu karu” vēsturi.

Mēneša aktieris ir Orlando Blūms, kas būs redzams Ridija Skota vēsturiskajā drāmā „Debesu valstība”. Kāda sakritība, šī jau būs otrā reize, kad Blūms atveido kalēju, taču šis nemaz nav līdzīgs tam, ko viņš atveidoja filmā „Karību jūras pirāti”.

Šajā reizē latviešu zvaigzne ir režisore un žurnāliste Ilona Brūvere, ar savu pasauli filmās un filmām pasaulē… Ar pasauli sevī... Jaunā zvaigzne – Skārleta Johansone, kas savos 20 gados jau kļuvusi par pasaules aktrisi. Viņa būs skatāma divās filmās – „Mīlas dziesma Bonijam Longam” un „Lieliskā kompānija”.

Maija „KINO pauzē” uzzināsiet ko vairāk par jauniešu filmu festivālu „2 Annas 2005”, kas norisināsies no 27. līdz 29. maijam Rīgā.

„Holivudas smaids” – eksotiskā skaistule Džesika Alba. Aktrises grāciju un šarmu varam apbrīnot, skatoties jauno trilleri „Grēku pilsēta”.

Lasi „KINO pauzi” un dzer enerģijas dzērienu XTC, tad pietiks enerģija visām maija filmām - „Bubulis”, „Valts padomnieks”, „Nepabeigtā dzīve”, „9 dziesmas”, „Viņpus jūras”, „Auklis”, „Sakāve” u.c.

Pērkot „KINO pauzi” STATOIL no 10. maija līdz 24. maijam, saņemsiet enerģijas dzērienu XTC par brīvu! Vairāk enerģijas kino baudīšanai! Lai katru mēnesi būtu ērtāk izvēlēties, uz kuru no daudzajām filmām aiziet, iesakām abonēt žurnālu „KINO pauze”, kas būs lielisks kino ceļvedis. Abonēšanas indekss: 2179. „KINO pauze” var abonēt arī abonēšanas centrā „Diena”, kā arī caur internetu www.acd.lv vai pa bezmaksas tālruni 8004001. Tiksimies „KINO pauzē”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu