Ladybird atzīta par seksīgāko sievieti Latvijā (171)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Latvijā tiek publicēti žurnāla FHM Latvijā veiktās aptaujas dati, kurus apkopojot ir izveidots pasaulē seksīgāko sieviešu TOP 100.

Jau otro gadu pēc kārtas šajā aptaujā dziedātāja Ladybird ir ieguvusi Latvijas seksīgākās sievietes titulu, bet pasaules rangā no 7. vietas pirms gada šogad solistei ir izdevies pakāpties līdz pat 3. vietai, ļaujot sevi apsteigt vienīgi Karmenai Elektrai (2. vieta) un Andželinai Džolijai (1. vieta). Aptaujā, kurā balsojums notika pa pastu un e-pastu, ir piedalījušies aptuveni 10 000 respondentu.

Uzzinot par iegūto Latvijas seksīgākās sievietes titulu, Ladybird piebilst: „Atklāti sakot, es tā nemaz nejūtos. Es labprātāk vēlētos saukties "labākā dziedātāja Latvijā".” To populārajai solistei pavisam drīz būs iespēja pierādīt, jo jau tuvāko nedēļu laikā Latvijas un Lietuvas radiostacijās nonāks Ladybird jaunais singls „Bring Me Light”, bet šā gada rudenī Latvijā un Lietuvā tiks izdots Ladybird jaunais dziesmu albums. Līdz tam Ladybird piedalīsies vairākos ļoti nozīmīgas muzikālos pasākumos un koncertos ārpus mūsu valsts robežām. Par to informēsim tuvākajā laikā.

Komentāri (171)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu