CSKA un Laizāns: UEFA kausa fināls nav ilūzija

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vakar Itālijā UEFA kausa izcīņas pirmajā pusfinālspēlē laukuma saimnieku futbola kluba "Parma" un Maskavas CSKA tikšanās noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0. Spēles beigās laukumā uz maiņu devās arī CSKA un Latvijas izlases pussargs Juris Laizāns.

Atbildes spēle pēc nedēļas notiks Maskavā, un favorītu lomā tagad būs CSKA, kas komandas pastāvēšanas vēsturē mēģinās iekļūt savā pirmajā Eiropas klubu turnīra finālā.

Vakardienas mačā viens no Latvijas izlases līderiem Juris Laizāns laukumā devās 85. minūtē, nomainot horvātu uzbrucēju Ivicu Oliču.

Tiesneša pieliktā papildlaika pēdējā - ceturtajā minūtē pa labo malu viņš aizskrēja līdz pat "Parmas" soda laukumam, taču Laizāna piespēli soda laukumā mājinieki tomēr spēja neitralizēt - 0:0.

Lisabonā, kur otrā pusfinālmača pirmajā spēlē tikās laukuma saimnieki "Sporting" un Holandes klubs AZ "Alkmaar", ar minimālu pārsvaru 2:1 uzvaru svinēja portugāļi.

Pateicoties izbraukumā gūtajiem vārtiem, arī AZ "Alkmaar" saglabā labas izredzes uzvarēt divu maču summā un spēlēt ... UEFA kausa finālā Lisabonā...

Šoreiz Holandes komandas uzvara Lisabonas "Sporting" faniem patiešām varētu būt īpaši sāpīga, jo likteņa ironija, bet UEFA kausa finālspēle 18. maijā notiks tieši Lisabonā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu