Cik caurumiņu ir tavā ķermenī? (46)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

VideoDāvids šodien bija ģērbies savā mīļākajā dzeltenajā halātā. Saulenes gan bija garām. Toties jaunā rotaļlieta bija tik perfekta, cik tizla!

„Šodien runāsim par caurumiem,” iesāka Dāvids. „Vai pīrsings ietekmē seksuālo dzīvi?” Pirmie studijas viesi – Dimants, kuram adatiņa apakšlūpā, un viņa draudzene Inga, kurai tas pats mēlē. Dimants nedaudz kusli, bet pārliecinoši izklāstīja savus uzskatus kādēļ pīrsings viņam liek justies ja ne labāk, tad savādāk noteikti. Kaut arī Dāvids jau no paša sākuma centās izprovocēt Dimantu uz kādu atklāsmi vai neuzmanīgu vārdiņu, tomēr viesis izturējās nosvērti un nebija tik viegli izsitams no ierindas.

Klausoties abu jauniešu stāstos par pīrsinga labumiem, Dāvids sāka garlaikoties un ieteicās, ka varbūt vieglāk būtu uzkārt kaklā visus tos dzelzīšus... Studijā tika aicināts jurists Māris (21). Tas gan bija piemeklēts tipāžs – tumšs uzvalks, kaklasaite, smuki sasukājis īsos matus, ar smaidu uz lūpām. Varētu domāt, ka ir ieradies uz pieņemšanu pie Vairas...

Uzreiz bija skaidrs, ka Mārim noteikti būs pretenzijas un iebildumi pīrsingotajiem jauniešiem. Nebija ilgi jāgaida, lai topošais jurists izrādītu savu nepatiku: „Kam tad īsti dzelzs ir domāts?” Nabadziņš aizrunājās pat tik tālu, ka sāka gvelzt muļķības par to cik „dzelzs ir neveselīga” un „katrai lietai vajadzīgs savs pielietojums” utt. Dāvids mierīgi turpināja provocēja jaunieti: „Vai tu pie zobārsta esi bijis, kas ir tā dzelzs keramika, kas tavos zobos? (..) Vai tu vispār kaut ko traku esi savā dzīvē izdarījis, izņemot onānismu?” Māris tika iedzīts stūrī un atzinās: „Es sevi ierobežoju, jo dzīvoju karjeras dēļ.” Tas bija tikpat smieklīgi, cik skumji, - dzirdēt, ka 21 gadu vecumā Māris tik daudz ir jau sev liedzis. Bet to atstāsim viņa ziņā...

Māris, nedaudz stomīdamies un vārdus meklēdams, izklāstīja arī savu viedokli par sievietēm, kurām ir pīrsings: „Sievietes jau pēc dabas ir skaistas. Tomēr tā sieviete, kas cenšas sevi padarīt skaistāku ar bleķiem... Protams, viņa nav kaitīga, bet, nu...” Dāvids viņu izbrīnīja: „Vai Inga ir nesmuka?” Māris samulsa, un bija par ko. Nabaga puika sapinās vārdos, ko Dāvidam tik vajadzēja, lai jautri paņirgātos.

Runājot par seksu ar pīrsingotu sievieti, Dāvids uzdeva vairākus jautājumus: „Tad tev patiktu mīlēties ar pīrsingotu sievieti ... vai varbūt vīrieti. Es neesmu vēl ticis skaidrībā ar tevi par to, tāpēc tā arī saku. (..) Varbūt tev pat nepatīk mīlēties, jo tur taču daudz mikrobu?” Māris pamatīgi izgāzās: „Varbūt reizēm, bet ne vienmēr.”

Studijā iecilpo Liene ar savu bēdīgo piedzīvojumu. Viņai esot gadījies apmeklēt kādu pīrsinga salonu, kur esot smirdējis pēc kanalizācijas un pats meistars esot izdalījis, nu, tādu „emocionālu aukstumu”, ka baisi esot meties. Viņai arī esot bijis pīrsings mēlē, kura piepampusi pēc laiciņa. Auss ļipiņā viņai pīrsings neesot īsti sanācis, jo auskars kritis pa to ārā. Kad viņa sāka runāt par „enerģētiku”, laikam domādama enerģētiskos laukus, tad studijā sāka kļūt jautri. Un tad vēl tie smiekli... Nav šaubu, ka Inga ir ļoti emocionāla un jūtīga sieviete, bet cik daudz no tā viņa uzspēlēja?

Gunta. Kāda pīrsinga salona meistare. Strādā kopā ar Vadimu un ir viņa draudzene. Viņa ieradās ar mīļām mantiņām – gumijas krāniņu vārdā princis Alberts, kuram galviņā bija liels riņķītis; vāverīte ar pīrsingu klitorā, kā arī caura mēle. Tie esot paraudziņi, stāstīja Gunta. Dāvidu interesēja, cik ilgā laikā sadzīst krāniņš, ja tajā izdur vēl vienu caurumiņu. Izrādās, ka 1-2 mēneši, kas ir ilgs laiks. Tomēr ar seksu varot nodarboties jau pēc pāris nedēļām, izglītoja Gunta.

Izrādās, ka pīrsings intīmās vietās ir diezgan iecienīta lieta – 2x nedēļā ierodas klienti, kas vēlas izmantot minēto iespēju. Gunita uzvelk gumijas cimdiņus un atver savu koferīti. „Tā, kuram mēs dursim caurumiņu?” lūkodamies apkārt, skaļi domā Dāvids. Viens no skatītājiem ļaujas pierunāties un tiek nosēdināts ar Dāvida jauno briesmu lelli uz dīvāna: „Še ņem, lai nav bail,” bilst tās īpašnieks. Skatītājam tiek veikts pīrsings nabā. Viņš nedaudz kautrējas no sava punča, kas atklājas, paceļot kreklu, tomēr Gunta viņu nomierina: „Tagad tev būs stimuls tievēt!”

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu