Vidējais latviešu žigolo beidz 8-as reizes (83)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

VideoKārtējā "Dāvida šova" nedēļa ir sākusies ar īsu ieskatu kāda Latvijas žigolo ikdienā.

Studijā ielāčo jaunietis vārdā Ivo. Esot 19 gadus vecs un izturas atbilstoši. Dāvids lieki gumiju nevelk un iesāk skarbi: „Vai tev ir bijis grupveida sekss?” Ivo ir ģērbies tumšā uzvalciņā ar gaišu krekliņu zem tā. Kā vēlāk izrādījās arī apenes puikam ir baltas, ar nelielu svītriņu dibena pusē. Gandrīz kā stringi sievietēm, smuki... Tiesa, jaunais žigolo nevar lepoties ar gaumes sajūtu frizūras izvēlē: „Tā esot līdzīga itāļiem,” stāsta Ivo. Dāvids neklausās: „Cik liels ir tavs loceklis?” Ivo tas nedaudz tracina un viņš netaisās atbildēt. Ha, lielisks sākums!

Ivo
Ivo jūtas spējīgs stāvēt pretī Dāvidam un turpina laiski: „Ja tu domā, ka sekss trijatā ir grupveida, tad jā – ir bijis.” Dāvidu, liekas, ir ieinteresējis kāds žigolo amata aspekts, kas varētu interesēt arī daiļās skatītājas: „Kā tu savos 19 gados vari zināt, ko vajag sievietei?!” Iznīcinošs jautājums, kas nemaz atbildi neprasa! Ivo minstinās, bet atbild, ka viņam esot liela pieredze, jau no 13/14 gadu vecuma. Var jau būt, ka līdz 19 gadu vecumam var uzzināt daudz ko par seksu un mīlēšanos, tomēr par reālo jaunā žigolo varēšanu lai spriež viņa klientes.

Sarunas gaitā Ivo braši spļauj ārā savu lielāko trumpi - viņam ir izdevies vienas nakts laikā beigt 8-as reizes. Nu, baigais vecis! Kā vēlāk atklājās, Ivo nemaz tik ļoti nealkst apmierināt sievieti, jo atbildot uz uzstājīgu Dāvida tincināšanu, viņš atzīstas: „Es maksimums esmu beidzis 8-as reizes vienas nakts laikā. Vai sievietei arī bija labi, nu, vai viņai bija viena vai divas reizes, es nezinu, grūti spriest. Man galvenais toreiz bija, ka es varu beigt 8-as reizes.” Nav slikti, un viņam par to vēl sievietes maksā?

Ivo ir ar mieru ēterā paziņot savu mobilo, tomēr lieliska iespēja pacelt savas akcijas un izreklamēt sevi. Tiesa, jaunais žigolo piebilst, ka korpulentas sievietes viņam īsti nepatīkot, jo „esot cūkas”, kā pārfrazēja Dāvids. Un sievietes gumijas zābakos arī lai nezvanot, jo tām visticamāk nepietikšot naudas. Acīmredzot Ivo domājis daiļā dzimuma pārstāves no laukiem. Ir gan tam žigolo savdabīgs priekšstats par sievietēm ārpus Rīgas. Ak jā, murmulis Ivo it kā starp citu nosauc arī sava pakalpojuma cenu 20 latus. Kā teica Dāvids: „Meitenes – uz priekšu!”

Lidija
Firmas „Vīrs uz nomu” vadītāja un īpašniece Lidija. Viņa uzreiz ķeras vērsim pie ragiem un pamatīgi noliek latviešu vīriešus: „Es četrus gadus biju Maskavā. Tur vīriešiem ir cits temperaments. Tur skaistas sievietes pa ielām nestaigā, viņas brauc mašīnās.” Tā ir tāds interesants mājiens ar mietu – vai tas nozīmētu, ka tikai bagāti vīrieši spēj novērtēt un cienīt skaistas sievietes? Lidijas latviešu vīrietības vērtējums klasificējams sekojoši: „Rīga - zilo pilsēta. Te dzīvo zilie, precētie un izlutinātie”. Nevar nepiekrist, ka Latvijā vīriešiem ir zelta dzīve. Vismaz skatoties uz statistikas datiem, kas rāda, ka sievietēm ir smagi jācīnās, lai noturētu „bikses mājās”. Un tomēr...

Dāvids centās noskaidrot ar ko tad īsti minētā Lidijas firma nodarbojas. Kas tad īsti ir „vīrs uz nomu”? Tā esot maza firmiņa, kas pievērš vairāk uzmanības sievietēm nekā latviešu vīrieši ikdienā to spēj un grib. Vīrieši, kas strādājot viņas kompānijā, palīdzot sievietēm iesit naglu, salabot caurules utt. Dāvids izteica šaubas par to, ka diez vai viņas vīrieši nesniedzot arī seksa pakalpojumus. Lidija aizstāvēja savas kompānijas godu un apgalvoja, ka tā noteikti neesot, vismaz par to sievietes/klientes nemaksājot. Lieliski maskēts seksuālo pakalpojumu bizness!

Vienu brīdi Lidija iebrauca auzās un kaut ko sāka vervelēt par sievietes pirmsākumu, kas viņai esot morāles kategorija utt. Viņa centās izbēgt no neveiksmīgās situācijas koķetējot ar Dāvidu. Bija jautri pavērot kā Dāvids cenšas ieturēt nepielūdzama intervētāja pozu attiecībā uz Lidijas ķiķināšanu un pastāvīgo izvairīšanos no atbildēm. Lidija atzina, ka viņai tomēr vairāk vajagot uzmanības nevis tikai trusīšu seksu kā pusaudžiem. Un viņa zīmīgi skatījās uz nabaga Ivo, kas ar interesi klausījās Lidijas prātojumos. Tiesa, viņas domu vārsmas neko daudz neatšķīrās no vidējā „Cosmopolitian” lasītāja priekšstatiem par jebkuru nezināmu valsti. Tāpēc apvainoties nav pamata, Latvijas vīrieši!

Ingrīda
Ingrīda. Vecums – starp 30 un 40. Pieredzējusi, bet vīriešos vīlusies. Uz mirkli pavīd doma – vai viņa ir lesbiete? Izrādās, ka tas ir vien fantāzijas auglis: „Attiecības prasa laiku, tāpēc es izvēlos izdevīgāko – pasūtīt vīriešus,” stāsta Ingrīda. Nevar īsti saprast, vai viņas apģērbs ir apzināti vulgārs vai tikai tā liekas... Visticamāk jau pirmais variants. Arī Ingrīda atzīstas, ka ar krievu vīriešiem esot labāk un foršāk mīlēties. Lidija smaida un māj ar galvu. Dāvids parauj kādu versiju par viņam zināmo latvju pasaku tēlu autoru: „Varbūt Skalbe attēloja mīkstčaulīgo latviešu vīrieti, stāstīdams par kaķīša dzirnavām?”, acīmredzot domādams pašu pasakas galveno varoni. Ak, jel, attopies veselais saprāt!

Tuvojoties šova noslēgumam, pirmdienas viesi izskatās nedaudz nobijušies no Dāvida jautājumiem. It sevišķi Ivo, kas nemierīgi trinas krēslā un, liekas, kāri tver vērtīgo informāciju par savu arodu. Brīdi vēlāk Dāvids pievērš uzmanību jaunajam žigolo un izrādās, ka Ivo uz Ingrīdu skatoties jau no viņas atnākšanas brīža: „Jā, man viņa patīk. Bet es zinu, ka es neesmu viņas gaumē.” Ivo atkal aizrunājas par savu neticamo spēju beigt 8-as reizes vienas nakts laikā. Dāvids centās viņu paķert uz muļķi: „Stāsti, kā tad ir ar to sievietes orgasmu, vai viņai putas uz lūpām parādās vai kas... Kā tas izpaužas?”

Skanot mūzikai Grieta ar Ivo dejo vienu tizlu danci. Ak, nabaga puika!

Komentāri (83)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu