Britu žurnāla "FHM" seksīgākās (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirms neilga laiciņa 15 miljoni FHM lasītāju visā pasaulē izvēlējās Andželīnu Džoliju par seksīgāko. Tagad britu FHM lasītāji izvēlējušies savējo favorīti.

Britu gaume manāmi atšķiras no vidējā žurnāla "FHM" lasītāja. Lielajā žurnāla lasītāju aptaujā slavenību izkārtojums bija stipri citādāks. Piemēram, britiem liekas, ka Halle Berija pelnījusi tikai 27. vietu, Kailija Minoga 30., Anna Kurņikova - 40., Līva Tailere - 72., Dženifera Anistone - 78. Tiesa, Andželīna Džolija ierindojusies trešajā vietā, kas nav nemaz tik liels kritums.

3 miljoni britu lasītāju par galveno favorīti izvēlējās Kelliju Bruku. Jāteic, ka minētā modele regulāri parādās žurnāla fotosesijās.

Nav šaubu, ka galvenais kritērijs minētajā aptaujā ir seksapīls. Varētu vēl atzīmēt interesantu faktu, ka deviņām no 20 izcilākajām slavenībām ir stipri lielākas krūtis par vidējo izmēru.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu