Tanja Verjē “Finanšu fitness”

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izdevniecība “Nordik” ar SEB Unibankas finansiālu atbalstu plašam lasītāju lokam laidusi klajā Tanjas Verjē grāmatu “Finanšu fitness”.

“Rakstot šo grāmatu, es gribēju, lai cilvēkiem arī Latvijā jau šobrīd būtu iespēja uzzināt visu, kas nepieciešams savas naudas pārvaldīšanai. Lai viņi varētu sākt lietot šīs zināšanas tūlīt un ātrāk sasniegtu savus mērķus – finansiālo labklājību un neatkarību.

Es nosaucu šo grāmatu par “Finanšu fitnesu”, jo man šķiet, ka finanšu labklājība ir kas līdzīgs mūsu fiziskajai sagatavotībai jeb fiziskajam fitnesam. Lai sasniegtu labus rezultātus savā fiziskajā sagatavotībā, tam jāvelta laiks, par savu veselības stāvokli jābūt informētam, tā uzlabošanas pasākumi jāplāno. Tādi paši procesi notiek ar naudu, ar cilvēka finansēm,” grāmatas ievadā raksta autore.

Tanja Verjē studējusi Latvijas Universitātes Ekonomikas fakultātē un strādājusi Latvijā mārketinga un biznesa vadības jomā. Pēc tam turpinājusi mācības Parīzē – vienā no vecākajām Francijas biznesa augstskolām (ENPC International School of Business), iegūstot biznesa vadības zinātņu maģistres grādu (MBA). Pašlaik viņa studē doktorantūrā Eiropas Biznesa universitātes Finanšu fakultātē Frankfurtē.

Kopš 2000. gada Tanja Verjē strādā Frankfurtē, Vācijas biržā (Deutsche Börse AG), kur nodarbojas galvenokārt ar akciju, kā arī ar strukturēto ieguldījumu produktu tirdzniecību. Viņa ir saņēmusi vērtspapīru un atvasināto produktu sertifikāciju Vācijā un Lielbritānijā, ir Londonas vērtspapīru asociācijas (The Securities and Investment Institute) biedre.

No 2004. gada Tanja Verjē sadarbojas ar ESAO – Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizāciju Parīzē, galvenokārt pievēršot uzmanību patērētāju zināšanām un informētībai par finanšu produktiem un to aizsardzību Baltijas valstīs.

Šobrīd viņa dzīvo Frankfurtē un ir finanšu konsultāciju kompānijas "Investment Park Ltd" direktore.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu