5. starptautiskā izstāde "Dārza dizains"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 28.aprīļa līdz 1.maijam Rīgā, "Skonto" hallē, notiks 5.starptautiskā izstāde "Dārza dizains", kura apvienos ainavu arhitektus un dizainerus, zemnieku saimniecības, dārza piederumu ražotājus un vairumtirgotājus, kā arī citus šīs nozares speciālistus.

Kā aģentūru LETA informēja sabiedrisko attiecību studijas "Līnija" sabiedrisko attiecību vadītāja Irēna Drozdova, izstādes mērķis ir demonstrēt jaunākās un perspektīvākās tendences dārzu dizainā, radīt iespēju Latvijas un ārvalstu ražotājiem, izplatītājiem un pakalpojumu sniedzējiem prezentēt savu produktu vai pakalpojumu veidu mērķa auditorijai.

Izstādes laikā Latvijas Ainavu arhitektūras biedrība piedāvās apskatīt labāko dārzu projektu izstādi. Izstādē ikvienam būs iespēja saņemt profesionālas konsultācijas, iepazīties ar interesantākiem jaunumiem šajā nozarē un smelties iedvesmas jaunām un radošām idejām.

Izstādei veltīta preses konference notiks 26.aprīlī plkst.13 "Skonto" halles VIP kafejnīcas telpā, Melngaiļa ielā 1a. Preses konferencē piedalīsies Latvijas Ainavu arhitektūras biedrības pārstāve Ilze Indriksone un profesionāls florists Druvis Cirītis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu