Laizāns un Co - pusfinālā (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

UEFA kausa izcīņas pusfinālā vakar pirmoreiz komandas pastāvēšanas vēsturē iekļuva Maskavas CSKA, kas ceturtdaļfināla atbildes spēlē Francijā ar 0:2 zaudēja "Auxerre", tomēr divu spēļu summā triumfēja ar 4:2. Starta sastāvā laukumā izgāja arī Latvijas izlases pussargs Juris Laizāns.

CSKA pārliecinošā uzvara ar 4:0 savā laukumā bija diezgan drošs garants, ka ar to pietiks, lai sasniegtu Krievijas klubu futbolam sen nebijušus augstumus - UEFA kausa pusfinālu.

Tā arī notika, jo otros vārtus Francijas futbolisti guva tikai spēles 78. minūtē, kad vairs nebija ne laika, ne spēka vēl lielākiem varoņdarbiem.

Latvijas izlases futbolists Juris Laizāns pēc ilgāka laika devās laukumā starta sastāvā, tomēr jau spēles 23. minūtē, kad rezultāts jau bija 0:1, viņu nomainīja brazīlietis Daniels Karvaļju.

Turnīra pusfinālā CSKA tiksies ar Itālijas klubu "Parma", kas vakar savā laukumā spēlēja neizšķirti 0:0 ar Vīnes "Austria", taču ar to pietika, lai divu spēļu summā iekļūtu pusfinālā, pateicoties neizšķirtam 1:1 izbraukumā.

Otro pusfinālpāri veidos Lisabonas "Sporting" un AZ "Alkmaar" no Holandes.

Portugāļi atbildes spēlē pārliecinoši ar 4:1 apspēlēja Anglijas "Newcastle" - divu spēļu summā uzvarot ar 4:2, bet holandiešu klubs spēlēja neizšķirti - 1:1 ar Spānijas "Villarreal", divu spēļu summā triumfējot ar 3:2.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu