Hicfelds - Krievijas futbola izlases trenera kandidatūra

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vācu futbola speciālists Otmārs Hicfelds saņēmis piedāvājumu trenēt Krievijas izlasi, kas ir Latvijas valstsvienības nākamā pretiniece 2006. gada Pasaules kausa izcīņas kvalifikācijā.

Kā vēsta krievu laikraksts "Sport-Ekspress", nesen pie Hicfelda bija ieradušies Krievijas Futbola savienības pārstāvji, kas arī izteikuši piedāvājumu.

Bijušais Minhenes "Bayern" galvenais treneris nolēmis apdomāt šo piedāvājumu, tomēr pēc trenerim tuvu stāvošu cilvēku teiktā, viņš diez vai piekritīs.

Vēl otrdien RFS nevarēja pateikt, kas kļūs par jauno galveno treneri. RFS darbinieki pavēstījuši, ka ar šo jautājumu nodarbojas jaunais RFS prezidents Vitālijs Mutko, kurš arī veic konsultācijas ar iespējamiem kandidātiem.

Ar Krieviju Latvija 4. jūnijā tiksies izbraukuma mačā. 2006. gada Pasaules kausa izcīņas atlases turnīrā abām valstsvienībām paredzēts arī savstarpējais mačs Rīgā - 17. augustā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu