"T.a.t.u.": jaunais albums (17)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievu grupa „Tatu” turpina veidot savu otro starptautisko albumu. Pirms dažām dienām Ļena Katina un Juļa Volkova ierakstīja kārtējo dziesmu „Vsja moja ļubovj” („Visa mana mīlestība”), kuras tekstu viņas uzskata par tik unikālu, ka to netulkos angliski.

Ierakstot disku leģendārajā „Village” studijā Losandželosā, Juļa Volkova vēl mācās vokālu. Pareizo dziedāšanas tehniku, kas ļautu ierakstīt vissarežģītākās vokālās partijas, Juļai palīdz apgūt Rons Andersons, kas savulaik palīdzēja Kailijai Minogai, Džastinam Timberleikam un pat pašai Bjorkai.

Kompānija „Universal”, kas ir atbildīga par „Tatu” disku izdošanu un izplatīšanu, pastāstīja, ka „Tatu” debijas albuma angļu versijas „200 km/h in the Wrong Lane” kopējā tirāža pārsniedza 5 miljonus kopiju. Pats par sevi saprotams, ka krievu māksliniekam starptautiskā mērogā tas ir rekords.

Komentāri (17)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu