"Krīt" Krievijas futbola izlases treneris (2)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas Futbola savienības jaunais prezidents Vitālijs Mutko pirmdien paziņoja, ka atlūgumu iesniedzis valstsvienības galvenais treneris Georgijs Jarcevs un nākamajā oficiālajā mačā, kas Krievijai ir ar Latvijas izlasi, komandu vadīs jauns treneris.

Mutko, kas nenosauca iespējamā jaunā galvenā trenera vārtu, atzinis, ka tas būs "aukstasinīgs ugunsdzēsējs, kas spējīgs izlasi aizvest līdz 2006.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīram Vācijā".

Ar Krieviju Latvija 4.jūnijā tiksies izbraukuma mačā. 2006.gada Pasaules kausa izcīņas atlases turnīra ietvaros abām valstsvienībām vēl paredzēts arī savstarpējais mačs Rīgā - 17.augustā.

Krievija Jarceva vadībā 30.martā atlases turnīra mačā izbraukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar Igauniju un apakšgrupā ir trešajā vietā septiņu komandu konkurencē, tikai par punktu apsteidzot Latviju.

Sešās spēlēs gūti 14 punkti šajā grupā ir Portugālei un Slovākijai. 11 punkti ir Krievijai, 10 - Latvijai, bet astoņi - Igaunijai, kas turklāt aizvadījusi maču vairāk.

Grupas pastarītes ir Lihtenšteina un Luksemburga.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu