Maijā "Coca Cola plaza" divi jauni grāvēji (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Maijā līdz ar (cerams) pilnībā atnākušo pavasari "Coca Cola Plaza" sildīs sirdis ar diviem jauniem grāvējiem - "Debesu valstība" ar Orlando Blūmu, Džeremiju Aironsu un Līamu Nīsonu galvenajās lomās un Zvaigžņu karu III daļu "Situ atriebība".

"Debesu valstība" (Kingdom of Heaven) - CCP no 6.maija. Režisors Ridlijs Skots. Galvenajās lomās: Orlando Blūms, Līams Nīsons, Džeremijs Aironss, Eva Grīna, Deivids Tjūliss.

Filmas darbība risinās 12. gadsimtā, kad kāds jauns kalējs kļūst par bruņinieku un palīdz aizstāvēt Jeruzālemi pret krustnešiem. Protams, atliek laiks arī mīlas stāstam, jo bruņinieka ceļā gadās kāda daiļa princese.

Zvaigžņu karu III daļa "Situ atriebība" (Star Wars Episode III. Revenge of the Sith) - CCP no 20.maija. Režisors Džordžs Lūkass. Galvenajās lomās: Heidens Kristensens, Natālija Portmena, Jūens Makgregors, Semjuels L. Džeksons.

Pēc trim ilgiem bezgalīgu cīņu gadiem klonu kari beidzot tuvojas beigām. Džedaju padome nosūta Obi-Van Kenobi saukt separātistu armijas vadoni pie kārtības. Tikmēr ir pieaugusi kanclera Palpatīna vara.

Vēl maijā CCP būs skatāma piedzīvojumu komēdija "Auklis" (Pacifier), režisors Adams Šenkmens, galvenajā lomā - Vens Dīzels.

Šeins Vulfijs – pasaulē vislabāk trenētās speciālo uzdevumu elites vienības kaujinieks, kurš guvis rūdījumu un pieredzi, veicot visneiespējamākās misijas, saņem jaunu uzdevumu – jaunu pārbaudījumu savām spējām. Piedzīvojis neveiksmi, atbrīvojot no ienaidnieka gūsta valdības labā strādājošu zinātnieku, Šeins tiek norīkots apsargāt zinātnieka ģimeni, kur sastop piecus nevaldāmus dažāda vecuma bērnus. Apvienojot bērnu un mājas pieskatīšanu ar ģimenes aizsardzību, jaunizceptais auklis iekuļas daudzos jautros, kā arī bīstamos piedzīvojumos.

ASV ar lieliem panākumiem prezentētā Roberta Rodrigesa un Frenka Millera filma "Grēku pilsēta" (Sin City) kino "Coca – Cola Plaza" būs skatāma no 27. maija. "Grēku pilsēta" ir stilizēta melnbaltā filma – tāda paša nosaukuma kulta komiksa ekranizējums.

Kinostāstā Grēku pilsētā ir cietsirdīga un nežēlīga vieta. Tā ir pilsēta, kurā valda noziedznieki un gangsteri, tā ir vieta, kur policija ir pērkama, bet policisti – īstākie blēži. Filmu veido trīs dažādi stāsti, kuru notikumi brīžiem sajaucas. Centrālais no tiem ir stāsts par Grēku pilsētas galveno personu Mārvu – nenotveramu, brutālu un viltīgu kriminālo aprindu varoni. Viņa galvenā misija ir atrast slepkavu, kurš nogalinājis viņa mīļoto – kādu apburošu meiteni Goldiju.

Stāsts par policistu Hartiganu ir par to, kā viņš, aizsargādams striptīza dejotāju Nensiju, tiek ierauts neparedzamu notikumu virpulī, līdz tiek apsudzēts noziegumā, kuru nav pastrādājis. Tešais stāsts ir par kādu fotogrāfu vārdā Dvaits. Viņš nejauši nogalinājis kādu policistu, un tagad šis notikums viņam ir jāslēpj, tajā pašā laikā cīnoties pret kādu korumpētu un nežēlīgu policistu Džekiju. Visi šie stāstu varoņi ietekmē viens otra likteņus un notikumu gaitu, kas izvēršas spraigā piedzīvojumā. Filmā lomās darbojas daudzi slaveni aktieri – Brūss Villiss, Benisio del Toro, Klaivs Ouens, Mikijs Rurks, Elja Vuds, Britānija Mērfija, Rozario Dousone un citi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu