Stīvens Spīlbergs plāno uzņemt "Pludmales patruļu" (6)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Režisors Stīvens Spīlbergs plāno atkal pievērst sabiedrības uzmanību seriālam "Baywatch" ("Pludmales patruļa") - šoreiz uz kino ekrāniem, raksta "New York Post".

Spīlbergs ir ieguvis tiesības uzņemt seriālu kā filmu no tā līdzautora Grega Bonana un plāno sākt darbu 2006.gadā. Interesanti, vai Spīlbergs vienkārši vēlas strādāt kopā ar Pamelu Andersoni vai arī dižajam režisoram "Baywatch" reanimēšana ir vecuma iegriba?

"Baywatch" pirmo reizi televīzijas NBC ekrānā parādījās 1989.gadā kā iknedēļas seriāls, kurā Deivids Haselhofs glābēja lomā kopā ar savu komandu patrulēja Malibu pludmalē. Seriāla uzņemšana tika pārtraukta pēc 11 gadiem, kad Pamela Andersone, Džasmina Blīta, Karmena Elektra, Dona D''Eriko un Džīna Lī Nolana bija kļuvušas par seksa simboliem.

Seriāls tika demonstrēts vairāk nekā 140 valstīs, un tam pat radās blakusprodukts "Baywatch Nights", kurš 1999.gadā, mainot filmēšanas vietu, tika pārsaukts par "Baywatch Hawaii".

2001.gadā beidzās arī šā seriāla filmēšana, jo skatīšanās reitingi ASV bija nokritušies līdz tikai 1,9 miljoniem nedēļā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu