Pēdējie "Zvaigžņu kari" būs kā "Titāniks" kosmosā (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Režisors Džordžs Lukass atklājis saviem faniem, ka pēdējā filmu sērijas "Star Wars" ("Zvaigžņu kari") daļa būs ne tik daudz kaujinieciska, cik aizkustinoša.

"Tā nav tāda kā pirmā. Tā ir emocionālāka," sacīja maijā uz kino ekrāniem gaidāmās kosmosa piedzīvojumu filmas "Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith" veidotājs. "Es raksturotu to kā "Titāniku" kosmosā. Tā ir patiešām bēdīga filma, un tā tiks uztverta tā, kā neviens no mums nevar iedomāties," Lukass teica kinoteātru īpašniekiem "ShoWest" konferencē. Vai Lukasa salīdzinājums varētu nozīmēt, ka filma būs tikpat sāja un sentimentāli nebaudāma kā Kamerona "Titāniks"?

"ShoWest" ASV ir liels pasākums, kur tiekas kinoteātru īpašnieki un tiek iepazīstināti ar Holivudas vasarā gaidāmajām filmām.

Filmu studija "Twentieth Century Fox" paķircināja sapulcējušos kinoindustrijas pārstāvjus ar pirmajām sešām filmas "Revenge of the Sith" minūtēm, kas bija pirmā reize, kad šīs ainas demonstrētas plašākai auditorijai.

Džedaju cīnītājs Anakins Skaivokers (Heidens Kristensens) un Obi Van Kenobi iesaistās niknā cīņā pret saviem ienaidniekiem kosmosa kuģu kaujā. Šajā epizodē Skaivokers kļūs par ļauno Dārtu Veideru.

Ne Lukass, nedz arī filmas sākuma ainas neļāva ielūkoties aizkustinošajā mīlas stāstā, bet zināms, ka karaliene Padme Amidala (Natālija Portmena), kura iepriekšējā filmā slepenā ceremonijā apprecējās ar Skaivokeru, tajā spēlēs būtisku lomu.

Nesen Lukass izteicās, ka "Revenge of the Sith" nav domāta bērniem, jo būs visdrūmākā un nežēlīgākā no populāro filmu sērijas.

Ja Lukasa salīdzinājumam ar filmu "Titāniks" var ticēt, filmā "Revenge of the Sith" lūzīs kāda sirds, jo 1997.gada stāstā par okeāna lainera "Titāniks" avāriju skatītājus aizkustināja nelaimīgā Leonardo di Kaprio un Keitas Vinsletas mīlestība.

Mīlestība var darīt brīnumus ar kino skatītājiem: filma "Titanic" joprojām ir visu laiku finansiāli ienesīgākā filma ar ieņēmumiem no kinoteātru biļetēm 1,8 miljardu dolāru (943,2 miljonu latu) apmērā. Otrajā vietā pēc ieņēmumiem paliek "The Lord of the Rings: The Return of the King" ar 1,1 miljardu dolāru (576,4 miljoniem latu).

Arī "Zvaigžņu kari" filmas ir finansiāli ienesīgas, lai gan pagaidām romantikas tajās bija maz.

"Star Wars" kosmiskie piedzīvojumi sākās 1977.gadā, un par kino biļetēm visā pasaulē iekasēti kopumā gandrīz 3,4 miljardi dolāru (1,8 miljardi latu).

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu