CSKA - UEFA kausa ceturtdaļfinālā, Laizāns - rezervē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijas klubs Maskavas CSKA, kurā spēlē arī Latvijas izlases pussargs Jurijs Laizāns, ceturtdien iekļuva UEFA kausa izcīņas ceturtdaļfinālā, tā kā astotdaļfināla atbildes spēlē savā laukumā ar 2:0 uzvarēja serbu komandu Belgradas "Partizan".

Laizāns šim mačam bija pieteikts, diemžēl trenera uzticību šāda līmeņa spēlē atkal neizpelnījās un laukumā neizgāja. Abu komandu pirmais mačs pirms nedēļas Belgradā noslēdzās neizšķirti 0:0. Tādējādi divu spēļu summā CSKA uzvarēja ar 2:0. Pirmos vārtus šodienas mačā 69. minūtē guva Daniels Karvalju, bet piecas minūtes pirms spēles beigām Vāgners Lavs realizēja 11 metru soda sitienu un dubultoja CSKA pārsvaru. "Partizan" maču bija spiesta beigt tikai deviņu vīru sastāvā, jo sarkanās kartiņas 83. un 85. minūtē nopelnīja attiecīgi Nenads Džordževičs un Ivans Tomičs. Citās spēlēs: "AJ Auxerre" (Francija) - "Lille" (Francija) 0:0; divu spēļu summā ar 1:0 uzvar "AJ Auxerre") "Parma" (Itālija) - "Sevilla" (Spānija) 1:0 (1:0); divu spēļu summā ar 1:0 uzvar "Parma" Saragosas "Real" (Spānija) - Vīnes "Austria" (Austrija) 2:2 (0:2); divu spēļu summā 3:3, pateicoties vairāk viesos gūtiem vārtiem nākamajā kārtā iekļūst "Austria" Lisabonas "Sporting" (Portugāle) - Middlesbrough" (Anglija) 1:0 (0:0); divu spēļu summā ar 4:2 uzvar "Sporting".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu