Kurš apēda visu riekstu sviestu??? (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sestdien, 26.februārī, Cēsīs, Žagarkalna snovparkā jau otro sezonu pēc kārtas notika Volcom Stone’s Peanuts Butter & Rail Jam. Galerija »

Rail jam notika uz trim dažādiem slaidiem - flatdown, box un rainbow. Par sacensību uzvarētāju vecuma grupā no 16 kļuva Harri Holmsens(Capita) no Somijas, kurš piektdien piedalījās Nokia Air, aiz sevis atstājot Mārtiņu Tēci un Māri Bataru (Allian, Volcom Family), kuri attiecīgi ierindojās otrajā un trešajā vietā. Vecuma grupā līdz 15 pirmo vietu izcīnīja Alberts Viegliņš, otro – Arturs Alsiņš, bet trešo godalgu ieguva Dāvids Sola. Best girl titulu ieguva Elza Sīle, bet labāko triku meistars bija Stas Korotkoff. Volcomieši tika lutināti ar superlabiem laika apstākļiem – spīdēja gan saule, gan sniga sniegs. Kā solīts, bija arī ceptas desiņas, šokolādes riekstu sviests, ievārījums, limonādes un, protams, arī rrrrieksti! Balvas varēja iegūt, arī piedaloties riekstu sviesta maizīšu ēšanas sacensībās un „pēc Volcom t-krekla lēkšanas” sacensībās. Bet tie, kuri bija jau laikus pieteikušies internetā, savā īpašumā ieguva Volcom Stone’s Peanuts Butter & Rail Jam t-kreklu! Bez stresa, bez ļauniem skatieniem, vienkārši labi pavadīts laiks. Vai tad par to nebija snovbords? Pirms Volcom devās uz Latviju, šādu gaisotni jau bija izbaudījuši snovborda cilvēki Čehijā, Andorā, Šveicē, Norvēģijā un Austrijā. Bet pēc Latvijas Volcom Stone’s Peanuts Butter & Rail Jam notiks Zviedrijā, Somijā, Francijā un Itālijā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu