«Punch» laidīs klajā singlu «Hiacints»

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: reklamas foto

Februāra sākumā grupa «Punch» Siguldas studijā ierakstījusi jaunu dziesmu «Hiacints».

Šis ir grupas pirmais singls, kas tapis sadarbībā ar kompāniju «Mikrofona ieraksti», un jau no šīs nedēļas to varēs dzirdēt Latvijas radiostaciju ēteros.

Sengrieķu mitoloģijā Hiacints ir skaists jauneklis, ko Apolons nonāvējis, kļūdaini mezdams disku. Savam mīļotajam jauneklim un viņa skaistumam par godu Apolons radīja puķi hiacinti, kas atdzimst no jauna katru pavasari.

«Ir apbrīnojami, ka tūkstošiem gadus vecs mīts dzīvo un ir iedarbīgs vēl šodien! Ikvienā no mums ir nedaudz no Hiacinta — no viņa egoisma, skaistuma un spējām pastāvēt un priecēt mūžīgi. Rakstot šo dziesmu, mēs ilgi pārdomājām, vai klausītāji to sapratīs pareizi. Tomēr, atskaņojot dziesmu koncertos, jūtam, ka sapratīs…», tā par jauno dziesmu izsakās grupas solists un dziesmas autors Jānis Ozoliņš.

Jaunā singla prezentācija, kā arī grupas jaunākā muzikālā materiāla atrādīšana klausītājiem pavasara ieskaņās notiks nākamo trešdien, 2. martā — «LMA Studentu klubā».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu