Mičs Alboms “Pieci cilvēki, kurus tu satiec Debesīs”

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

“Arka” izdevusi starptautiskā bestsellera “Otrdienas ar Moriju” autora Miča Alboma ilgi gaidīto nākamo darbu — valdzinošu, lieliski uzrakstītu romānu, kas pētī noslēpumu, kuru atklāt spēj tikai Debesis. Grāmatu no angļu valodas tulkojusi Liene E. Spīgule.

Grāmatā “Pieci cilvēki, kurus tu satiec Debesīs” Mičs Alboms mums piedāvā pārsteidzoši oriģinālu versiju, kas mainīs jūsu domas par aizkapa dzīvi, kā arī par mūsu dzīves jēgu šeit, uz zemes. Ietverot mūžsenu stāstu, kas patīk visiem, šī ir grāmata, kuru augstu novērtēs gan labas daiļliteratūras cienītāji, gan arī tie, kuri iemīlēja grāmatu “Otrdienas ar Moriju”.

“Šī grāmata ir dāvana dvēselei.” Eimija Tena

“Katram grāmatas “Otrdienas ar Moriju” mīļotājam vajadzētu rast baudu, lasot grāmatu “Pieci cilvēki, kurus tu satiec Debesīs”. Mičs Alboms šajā pārpasaulīgajā pasakā iedzīvinājis neaizmirstamus varoņus un bagātinājis to ar siltumu un gudrību, ko mēs jau gaidījām no šā apdāvinātā stāstnieka.” Džons Bērnhems Švarcs

“Dziļa, pamatīga, spilgtas izdomas bagāta grāmata, kuru rāmā daiļrunībā sarakstījis stāstnieks, kas uzdrošinās spert soli visbrīnumainākajās vietās. Šī poētiskā grāmata ir pamācoša un cerību pilna.” Džeimss Makbraids

Mičs Alboms ir starptautiskā bestsellera “Otrdienas ar Moriju” un vēl sešu grāmatu autors. Viņš raksta gan avīzēm, gan arī strādā kā diktors, turklāt ir vairāku labdarības fondu valdes loceklis. Viņš kopā ar sievu Dženīnu dzīvo Mičiganā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu