Kambala, Valters, Valeiko - FIBA Eirolīgas veiksminieki

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

FIBA Eiropas līgas astotdaļfināla pirmajās spēlēs otrdien uzvaras izcīnīja komandas, kurās nozīmīgu lomu spēlē Latvijas basketbolisti Kaspars Kambala, Sandis Valters un Edmunds Valeiko.

Kazaņas UNICS izbraukumā ar 70:63 pārspēja Ukrainas vienību Južnijas "Himik". Kambala laukumā pavadīja 30 minūtes, guva 11 punktus, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un pieļāva četras kļūdas. Zaudētāju rindās latvietis Juris Umbraško 20 minūšu laikā punktus neguva, bet izcīnīja divas bumbas zem groziem un izdarīja divas rezultatīvas piespēles komandas biedriem. Ukrainas "Kyiv" savā laukumā ar 88:84 uzvarēja Francijas vienību Parīzes PBR, bet cits ukraiņu klubs "Azovmaš" ar Sandi Valteru sastāvā ar 101:90 Turcijā pārspēja Izmiras "Tuborg".

Valeiko (att.) laukumā pavadīja 12 minūtes, guva divus punktus un izdarīja četras rezultatīvas piespēles, savukārt Valters aizvadīja vienu no labākajām spēlēm "Azovmaš" sastāvā, palīdzot uzvarēt ar 14 punktiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Tajā pašā laikā neveiksmi pirmajā "play off" spēlē piedzīvoja Amsterdamas "Demon Astronauts", kas izbraukumā ar 65:76 zaudēja Izraēlas komandai "Nahariya". Latvijas uzbrucējs Dainis Oberšats zaudētāju labā izcēlās ar 10 punktiem, četrām atlēkušajām bumbām un pārtvertu pretinieku piespēli. FIBA Eiropas līgas atbildes spēles notiks piektdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu